0 titluri

Tel: 0722.940.581

 1. Acasă
 2. Cărţi: Medicină Naturistă
 3. Sfidează gravitaţia
Carte

Sfidează gravitaţia

Sfidează gravitaţia. Editura For You
CumpărDetalii carte

A vindeca dincolo de limitele raţiunii

Autor(i): Caroline Myss
Editura: For You
Anul apariţiei: 2013
Pagini: 272 (14x20 cm)
Preţ: 19,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Caroline Myss ne oferă un nou model de transformare şi vindecare, ce ne va face să privim cu totul altfel, situaţiile de criză şi boala.

Deepak Chopra spune că este o carte care trebuie neapărat citită. Bruce H. Lipton autor al cărţilor de succes Biologia credinţei şi Evoluţie spontană, spune că: „În această perioadă de prefaceri evolutive extraordinare, Caroline Myss oferă o reţetă de autovindecare, importantă şi plină de înţelepciune, care îl transformă pe cititor, dându‑i puterea de a deveni stăpân pe starea sa de bine fizică, emoţională şi spirituală.“

Mai mulţi critici literari şi persoane preocupate de spiritualitate au căzut de acord că „Atunci când Caroline Myss scoate o altă carte – cum este aceasta, „Sfidează gravitaţia“ – alergăm imediat să o cumpărăm. De ce? Pentru că, aşa cum a spus Dr. Mona Lisa Schulz, spre deosebire de alţi autori, Myss ne ajută să înţelegem, de fiecare dată şi mai bine, cum să ne vindecăm. Mergi aşadar să cumperi această carte: alergând, nu la pas.“

Cu toţii ajungem la un moment dat să avem nevoie să fim vindecaţi – o experienţă traumatică sau o dezamăgire profundă ne copleşeşte, îngropând durerea adânc înăuntru, unde rămâne ascunsă zile, luni, poate ani.

În cartea „Sfidează gravitaţia“, autoarea pune la îndoială metoda convenţională de vindecare, care susţine că putem găsi întotdeauna motive care explică de ce lucrurile se petrec aşa cum se petrec. Şi acum este momentul să explorăm un model de vindecare care ne poartă către adevăruri mai profunde şi mai eficiente. Extrase din experienţa sa de învăţător şi vindecător intuitiv, Caroline Myss ne relatează povestiri adevărate din viaţa unor oameni consideraţi a fi în „faza terminală“ şi care, printr-un miracol, au supravieţuit bolii lor.

Inspirată de aceşti oameni obişnuiţi, care au depăşit o gamă largă de tulburări fizice şi psihologice – de la cancer la diabet avansat – Caroline Myss foloseşte înţelepciunea marilor mistici, ale căror scrieri oferă o înţelegere mai profundă a aspectelor spirituale ale vindecării.

Pe baza acestor studii, Myss prezintă un model de vindecare ce aduce o înţelegere a relaţiei dintre cele şapte pasiuni întunecate ale noastre şi cele şapte haruri interioare.

Integrat în această metodă mistică de vindecare este angajamentul sufletului, pe care-l experimentăm încetând să mai căutăm în mod inutil raţiunea şi logica şi acţionând în armonie cu legile mistice care ne guvernează vieţile.

Această cunoaştere deţine cheia către a înţelege ce înseamnă să sfidezi gravitaţia şi să depăşeşti limitele gândirii convenţionale. Astfel, veţi înţelege cum să puneţi capăt suferinţei personale şi veţi găsi curajul să vă clădiţi o nouă viaţă. Această carte vă învaţă că este posibil să vă vindecaţi pe voi şi pe ceilalţi, cu ajutorul graţiei divine.

Cuprinsul cărţii: „Sfidează gravitaţia“

 • Cuvinte de apreciere
 • Cuvânt înainte
 • Introducerea unui mistic în arta vindecării
 • Dincolo de raţiune: Vindecarea în era energiei
 • Primul adevăr: Nu poţi aplica raţiunea în boli, crize sau în relaţia cu Dumnezeu
 • Al doilea adevăr: Descoperă sensul şi scopul vieţii
 • Al treilea adevăr: Treci cu curaj prin noaptea întunecată a sufletului
 • Al patrulea adevăr: Ai încredere în puterea harurilor tale
 • Al cincilea adevăr: Sfidează gravitaţia şi învaţă să gândeşti ca un mistic
 • Dincolo de boală: A trăi într-un câmp al graţiei divine
 • Mulţumiri
 • Despre autoare