0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Medicină Naturistă
  3. Meditaţie profundă pentru vindecare (AUDIO)
Carte

Meditaţie profundă pentru vindecare (AUDIO)

Meditaţie profundă pentru vindecare (AUDIO). Editura ACT şi Politon
Detalii carte

Meditaţie ghidată

Autor(i): Anita Moorjani
Editura: ACT şi Politon
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 1 CD (14x14 cm)
Preţ: 22,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


„Meditaţie profundă pentru vindecare“ este inspirată de experienţa autoarei Anitei Moorjani care s-a vindecat de cancer.

Acest CD audiobook a fost special creat pentru a-i ajuta pe cei care trec prin încercări de natură fizică sau emoţională. Meditaţia se bazează pe tehnici care ne ajută să ne eliberăm de teamă şi să ne relaxăm mintea, oferind totodată energia necesară pentru a ne concentra pe vindecarea fizică.

Anita Moorjani a suferit de cancer limfatic, care s-a răspândit în tot corpul, iar organele au început să-i cedeze pe rând. După patru de ani de bătălie cu această boală teribilă, ea a intrat în comă, iar doctorii s-au resemnat cu ideea că acelea erau ultimele ei ore de viaţă. Însă Anita a avut parte de o experienţă extraordinară, dincolo de moarte, în care a conştientizat care este adevărata cauză a bolii ei. În mai puţin de 24 de ore a ieşit din comă, iar în câteva săptămâni a fost externată. Corpul i s-a vindecat, fără să aibă măcar o urmă a cancerului.

CD-ul „Meditaţie profundă pentru vindecare“ a fost inspirat de experienţa Anitei din timpul călătoriei sale spre vindecare.

Meditaţia se bazează pe un program specializat, care foloseşte sunete de diferite frecvenţe, care să te ajute să atingi o stare de relaxare profundă şi meditativă.