0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Prosperitate și succes
  4. Nu-ți sta în cale
Carte

Nu-ți sta în cale

Nu-ți sta în cale. Editura All

5 chei pentru a depăși așteptările tuturor

Autor(i): Dr. Robert K. Cooper,
Editura: All
Anul apariţiei: 2009
Pagini: 416 (14x21 cm)
Preţ: 29,90 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Depășiți-vă limitele autoimpuse învățând cum propriul dumneavoastră creier vă poate fi cel mai mare dușman, dar și cel mai bun aliat!

Pentru a avea o viață plină de succes, vă așteptați probabil ca creierul să vă fie cel mai bun aliat, dar surprinzător, de obicei contrariul este valabil.

Aceasta deoarece creierul are aproape același model cu cel al strămoșilor dumneavoastră care trăiau cu mii de ani în urmă, când supraviețuirea constituia principalul scop.

Astăzi el vă spune ceea ce i s-a spus și lui dintotdeauna: evită riscul! Scapă de confruntări! Nu te aventura mai departe pe teritorii pe care nu le cunoști și nu renunța niciodată la obiceiurile care te-au făcut ceea ce ești!

Apărută la timp pentru a ne ajuta să facem față cerințelor lumii presante, aflată sub imperiul schimbărilor rapide, cartea „Nu-ți sta în cale“ ne ajută să înțelegem ce se întâmplă în mințile noastre.

Odată ce aflați care sunt lucrurile care vă determină să acționați, puteți să îndepărtați părțile mai puțin „productive“, să angajați părțile care pot fi de ajutor și să realizați ceea ce lumea crede că nu puteți realiza.