0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Prosperitate şi succes
  4. Nu-ţi sta în cale
Carte

Nu-ţi sta în cale

Nu-ţi sta în cale. Editura All
CumpărDetalii carte

5 chei pentru a depăşi aşteptările tuturor

Autor(i): Dr. Robert K. Cooper
Editura: All
Anul apariţiei: 2009
Pagini: 416 (14x21 cm)
Preţ: 29,90 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Depăşiţi-vă limitele autoimpuse învăţând cum propriul dumneavoastră creier vă poate fi cel mai mare duşman, dar şi cel mai bun aliat!

Pentru a avea o viaţă plină de succes, vă aşteptaţi probabil ca creierul să vă fie cel mai bun aliat, dar surprinzător, de obicei contrariul este valabil.

Aceasta deoarece creierul are aproape acelaşi model cu cel al strămoşilor dumneavoastră care trăiau cu mii de ani în urmă, când supravieţuirea constituia principalul scop.

Astăzi el vă spune ceea ce i s-a spus şi lui dintotdeauna: evită riscul! Scapă de confruntări! Nu te aventura mai departe pe teritorii pe care nu le cunoşti şi nu renunţa niciodată la obiceiurile care te-au făcut ceea ce eşti!

Apărută la timp pentru a ne ajuta să facem faţă cerinţelor lumii presante, aflată sub imperiul schimbărilor rapide, cartea „Nu-ţi sta în cale“ ne ajută să înţelegem ce se întâmplă în minţile noastre.

Odată ce aflaţi care sunt lucrurile care vă determină să acţionaţi, puteţi să îndepărtaţi părţile mai puţin „productive“, să angajaţi părţile care pot fi de ajutor şi să realizaţi ceea ce lumea crede că nu puteţi realiza.