0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Prosperitate şi succes
  4. Regulile bogăţiei
Carte

Regulile bogăţiei

Regulile bogăţiei. Editura All
Detalii carte

107 reguli care îţi vor schimba viaţa

Autor(i): Richard Templar
Editura: All
Anul apariţiei: 2014
Pagini: 240 (13x20 cm)
Preţ: 24,90 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Cartea face parte dintr-o serie de lucrări devenite bestselleruri, ale lui Richard Templar, în care prezintă reguli, principii generale pentru atingerea succesului. Alte cărţi cu reguli ale autorului sunt: „The Rules of Management“, „The Rules of Life“, „The Rules of Love“, „The Rules of Work“.

Cu toţii presupunem că săracii sunt săraci din cauza anumitor circumstanţe, din cauza trecutului lor, a educaţiei şi a mediului în care au crescut.

Dar, dacă dispui de mijloacele materiale pentru a cumpăra o astfel de carte şi trăieşti într o siguranţă relativă, atunci şi tu ai puterea de a fi bogat. Poate fi greu, dar este realizabil.

Aceasta este Regula 1: „Oricine poate fi bogat, trebuie doar să te pui pe treabă.“ Toate celelalte reguli îţi vor arăta cum să faci asta. Regulile bogăţiei sunt principiile călăuzitoare care te vor ajuta să produci mai mulţi bani, să îi gestionezi mai înţelept, să îi sporeşti eficient şi să ştii cum să îi utilizezi pentru a trăi o viaţă mai fericită, mai împlinită, mai comodă.

„Un ghid indispensabil privind natura banilor şi finanţele personale.“ (The Times)