0 titluri

Tel: 0722.940.581

 1. Acasă
 2. Cărți: Dezvoltare personală
 3. Cărți: Prosperitate și succes
 4. Ghidul succesului pentru leneși
Carte

Ghidul succesului pentru leneși

Ghidul succesului pentru leneși. Editura Mix
Cumpăr
Autor(i): Marc Allen
Editura: Mix
Colecţia: Prosperitate și succes
Anul apariţiei: 2009
Pagini: 117 (13x20 cm)
Preţ: 19,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Este oare posibil să fii leneș și totodată să ai succes?

MARC ALLEN răspunde acestei întrebări cu un DA! răsunător. Din această micuță și miraculoasă carte, veți afla despre un program extraordinar de simplu, format din patru pași și veți descoperi cum vă puteți transpune visele în realitate – chiar dacă sunteți leneși, lipsiți de experiență, copleșiți de situații de rezolvat sau dacă întâmpinați dificultăți financiare.

Iar dacă sunteți dependenți de muncă sau aparțineți Tipului A de personalitate, veți afla cum să vă procurați mai mult timp pentru relaxare și distracție – și, în același timp, să aveți succes.

Marc Allen a fost un leneș toată viața lui și, cu toate aceste, a avut o carieră de succes ca scriitor, vorbitor, compozitor și editor. El este cofondatorul (împreună cu Shakti Gawain) al New World Library și autorul câtorva cărți, dintre care amintim The Millionaire Course și Visionary Business. Website-ul său este www.marcallen.com

Autorul acestei cărți este un magician, chiar dacă nu unul în sensul tradițional al cuvântului.

Calea spre bunăstarea materială pe care o afirmă el este totodată și una spre bunăstare interioară și constă în primul rând dintr-o transformare a atitudinii noastre mentale.

Trăind într-o societate capitalistă în care oamenii alocă muncii și câte douăsprezece ore pe zi, Marc Allen califică acest mod de viață drept unul inuman și vine cu o propunere ce unora le poate părea neverosimilă, dar care se sprijină pe experiența lui personală: să ne împărțim timpul în mod egal între viața personală, familie și muncă, în tot acest timp parcurgând un drum care ne va duce spre realizarea viselor noastre.

El cunoaște rețeta unui astfel de succes – unui succes care nu cere eforturi – și ne-o împărtășește în paginile cărții. Rețeta aceasta s-ar putea rezuma în modul următor: îndrăzniți să visați, urmați-vă visele cele mai mari, cele mai arzătoare într-un mod relaxat, bucurându-vă de tot ce are viața de oferit, iar determinarea voastră interioară vă va conduce inevitabil spre succes.

Abordarea aceasta este una inovatoare în contextul modului de viață actual, însă reușita autorului garantează eficiența sa. E nevoie doar de patru pași simpli și de dorința de a ne schimba viața. Restul, ne asigură autorul, va urma de la sine.

Cuprinsul cărţii: „Ghidul succesului pentru leneși“

 • Introducere
 • Ghidul succesului pentru leneși
 • Cei patru pași simpli către succesul fără stres
  • Primul pas – VISAȚI
  • Pasul al doilea – IMAGINAȚI-VĂ
  • Pasul al treilea – CREDEȚI
  • Pasul al patrulea – CREAȚI
 • Corectarea continuă a traiectoriei
  • Corectarea traiectoriei
  • Călătoria continuă
 • Mulțumiri
 • Despre autor