0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Prosperitate şi succes
  4. Secretele minţii de milionar
Carte

Secretele minţii de milionar

Secretele minţii de milionar. Editura
CumpărDetalii carte

Stăpânirea jocului interior al bogăţiei

Autor(i): T. Harv Eker
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Cărţi Cheie
Anul apariţiei: 2013
Pagini: 200 (13x20 cm)
Preţ: 29,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

„Daţi-mi 5 minute şi… vă pot prezice viitorul financiar pentru tot restul vieţii!“ Iată ce ne spune T. Harv Eker în cartea de faţă. Un om remarcabil, care a lansat multe afaceri şi a dat faliment de nenumărate ori - până când a înţeles că trebuie să-şi schimbe gândirea. Odată ce a realizat acest lucru, în câţiva ani, a devenit milionar.

Eker pleacă de la premisa că „nu lucrurile pe care le ştim ne împiedică să avem succes, ci lucrurile despre care avem o părere incorectă reprezintă cel mai mare obstacol“.

Cartea sa tratează mai puţin ceea ce trebuie învăţat şi mai mult ceea ce trebuie „dezvăţat“.

Fiecare dintre noi are setat în minte un anumit tipar financiar. Iar modul în care gândim determină dimensiunea averii pe care o acumulăm. Bogaţii gândesc toţi la fel (sunt convinşi că „îşi fac singuri viaţa“). Şi săracii gândesc toţi la fel (dar ei cred că viaţa decurge conform „unui tipar deja stabilit“). Iar atunci când subconştientul are de ales între emoţii adânc înrădăcinate şi logică, emoţiile înving aproape întotdeauna.

Secretul stă în conştientizarea propriilor gânduri şi acţiuni, astfel încât să ne putem elibera de alegerile făcute în trecut. E timpul să renunţăm la presupunerea că, pentru a avea succes, ordinea logică este: a avea, a face, a fi. Trebuie să adoptăm, în schimb, convingerea oamenilor bogaţi, care consideră că ordinea corectă este: a fi, a face, a avea.

Cuprinsul cărţii: „Secretele minţii de milionar“

  • Mulţumiri
  • „Cine este T. Hary Eker şi de ce ar trebui să citesc această carte?“
  • Tiparul dumneavoastră financiar
  • Dosarele prosperităţii
  • „Şi ce am de făcut acum?“
  • Împărtăşiţi prosperitatea