0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Autocunoaștere
  4. Quiet
Carte

Quiet

Quiet. Editura Publica
Cumpăr

Puterea introvertiților într-o lume asurzitoare

Autor(i): Susan Cain
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 464 (14x21 cm)
Preţ: 55,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Cel puțin o treime dintre persoanele pe care le cunoaștem sunt introvertite – preferă să asculte, în loc să vorbească; inovează și creează, dar nu le place să se autopromoveze; se descurcă mai bine să lucreze de unii singuri, decât în echipă.

Introvertiților ca Rosa Parks, Chopin, dr. Seuss, Steve Wozniak le datorăm multe dintre marile contribuții la progresul societății.

În „Quiet“, Susan Cain susține că introvertiții sunt extrem de subapreciați și ne arată cât de mult avem de pierdut din această cauză.

Ea schițează evoluția Idealului de Extravertire pe parcursul secolului XX și explorează modul în care a ajuns să pătrundă în cultura noastră. De asemenea prezintă introvertiți de succes, de la un personaj spiritual și plin de energie, care vorbește în public, apoi își reîncarcă bateriile în solitudine, la un agent de vânzări care bate toate recordurile și care recurge discret la forța întrebărilor.

Cu argumente susținute cu pasiune, cu studii excelente și poveștile de neuitat ale unor oameni reali, „Quiet“ are forța de a schimba pentru totdeauna modul în care îi percepem pe introvertiți și, la fel de important, modul în care se percep ei înșiși.

O carte importantă, care ar trebui să le dea curaj tuturor celor cărora li s-a spus vreodată: „Vorbește!“.

People

O examinare a psihicului uman. O carte interesantă, care are potențialul de a schimba vieți, de pe urma căreia sigur vor profita și introvertiții, și extravertiții.

Kirkus

Este o plăcere să citești această carte care îi va face pe introvertiți și pe extravertiți să se gândească de două ori la cele mai bune modalități prin care să fie ei înșiși și să interacționeze cu cei care au un tip diferit de personalitate.

Library Journal