0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Prosperitate şi succes
  4. Cele 12 coloane ale succesului
Carte

Cele 12 coloane ale succesului

Cele 12 coloane ale succesului. Editura Amaltea
Detalii carte

Autor(i): Jim Rohn
Editura: Amaltea
Anul apariţiei: 2006
Pagini: 136 (13x20 cm)
Preţ: 18,30 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Succesul este atins în momentul în care te auto-depăşeşti. Aşa că lucrul cel mai important pe care trebuie să-l faci este să te perfecţionezi pe tot parcursul vieţii, să-ţi remodelezi propria personalitate.

Acesta este mesajul pe care Charlie (personajul căruia i s-a atribuit rolul de iniţiator în tot ceea ce înseamnă arta succesului) îl transmite lui Michael (sau oricăruia dintre noi), cel care va fi supus unui proces de transformare prin înţelegerea vieţii şi a succesului personal.

În sprijinul visurilor tale vei găsi cele douăsprezece coloane pe care Jim Rohn şi Chris Widener le pun la temelia succesului fiecărui om.

Ineditul abordării sub forma unui roman motivaţional constă în faptul că îţi dezvăluie prin dialog simbolic oportunităţile de care poţi beneficia făcând apel la oamenii care îţi sunt aproape şi la propriile resurse.

Trebuie să înţelegi că, pentru a atrage oameni plăcuţi, trebuie să fii la rândul tău un om plăcut. Pentru a atrage oameni puternici, trebuie să fii un om puternic. Pentru a atrage oameni loiali, trebuie să fii un om loial.

În loc să încerci să-i transformi pe cei din jur, urmăreşte să te transformi pe tine însuţi! Dacă investeşti în dezvoltarea personală înseamnă că eşti pe drumul cel bun!