0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Prosperitate şi succes
  4. Dorinţe împlinite (CARTE AUDIO)
Carte

Dorinţe împlinite (CARTE AUDIO)

Dorinţe împlinite (CARTE AUDIO). Editura ACT şi Politon
Detalii carte

Cum să stăpânim arta manifestării

Autor(i): Wayne W. Dyer
Editura: ACT şi Politon
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 1 CD (14x14 cm)
Preţ: 45,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Aceasta este varianta audio (MP3 – 8h 06min) a cărţii „Dorinţe îndeplinite – Cum să stăpânim arta de a ne manifesta“ a lui Wayne Dyer.

Cartea este un ghid care insistă pe puterea imaginaţiei şi include o serie de principii care ajută oamenii să-şi îndeplinească chiar şi cele mai ascunse dorinţe.

Wayne Dyer ne spune în această carte audio, că cel mai mare dar pe care l-am primit noi, oamenii, este cel al imaginaţiei şi că toate lucrurile cu care suntem acum obişnuiţi au existat cândva în imaginaţia cuiva. Un prim pas care să ne ajute să ne realizăm dorinţele este un simplu proces de imaginaţie.

Audiobook-ul „Dorinţe împlinite“ este o călătorie spre interior şi un proces complex de descoperire, cu ajutorul căruia oamenii vor deveni conştienţi de puterile pe care le au şi se vor putea conecta cu forţa lor divină interioară.

Wayne Dyer încurajează oamenii să-şi transforme gândurile negative despre ei înşişi şi să păşească pe o cale divină pentru a-şi transforma dorinţele în realitate.

Fiecare dintre noi are dorinţe, aspiraţii, idealuri - pentru sine şi pentru ceilalţi. Unele dintre ele ni se par imposibil de atins deoarece credem că nu avem mijloacele necesare sau pentru că alţii ne spun că nu suntem în stare.

În cartea „Dorinţe împlinite - cum să stăpânim arta manifestării“, Wayne W. Dyer îţi arată însă că poţi schimba cu adevărat această prejudecată, dacă îţi asculţi vocea interioară a imaginaţiei.

„Am convingerea (…) că nu ţi se dă niciodată puterea de a visa fără puterea echivalentă de a manifesta acest vis şi de a-l transforma în realitatea ta fizică.“ (Dr. Wayne W. Dyer)

Adevărata noastră putere este interioară - iar manifestarea acestei forţe creatoare este arta de a asculta de propria imaginaţie şi de a trăi dintr-o perspectivă a înţelegerii întru Dumnezeu.

Imaginaţia este cel mai mare dar cu care am fost înzestraţi pentru a ne împlini dorinţele, deoarece, în cuvintele autorului, tot ceea ce există acum a fost odinioară imaginat, iar tot ce va exista vreodată va trebui mai întâi să fie imaginat.

Documentarea pentru „Dorinţe împlinite - cum să stăpânim arta manifestării“ l-a apropiat pe autor de fenomenul muzicii sacre. Astfel a luat fiinţă unul dintre cele mai puternice instrumente de meditaţie „EU SUNT – Dorinţe împlinite – Meditaţie“.