0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Creșterea copiilor
  4. Vâltoarea minții
Carte

Vâltoarea minții

Vâltoarea minții. Editura Herald

Puterea și rolul transformărilor cerebrale în adolescență

Autor(i): Dr. Daniel J. Siegel,
Editura: Herald
Colecţia: Parentaj
Anul apariţiei: 2014
Pagini: 320 (13x20 cm)
Preţ: 41,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Vâltoarea minții este o carte revelatoare și impresionantă, un dar minunat pentru noi toți. Daniel Siegel demonstrează cum presupusele dezavantaje ale anilor adolescenței au, de asemenea, avantajele lor. Lecțiile de viață care îi așteaptă pe adolescenți sunt lecții din care putem învăța cu toții, indiferent de vârstă.“ (Daniel Goleman, autor al cărții „Inteligenta emoțională“)

„Daniel Siegel privește adolescența nu ca pe o problemă sau dificultate care trebuie depășită, ci mai degrabă ca pe un izvor de curaj și creativitate. Prin atitudinea plină de considerație, cartea „Vâltoarea minții“ este foarte potrivită atât pentru adolescenți, cât și pentru părinții și mentorii acestora.“ (Lawrence J. Cohen, autor al cărților „Rețete de jocuri“ și „Rețete împotriva îngrijorării“)

Construcția cărții permite cititorului să înceapă lectura cu partea care tratează subiectul pe care dorește să îl aprofundeze. Poți citi Partea a III-a pentru relații sau Partea a II-a pentru informații despre creier. Dacă înveți cel mai bine prin discuții inspirate din povestiri, ai putea începe cu Partea a IV-a, citind secțiunile precedente și părțile dedicate practicii mai târziu. Experimentează și vezi ce ți se potrivește cel mai bine. Cele patru părți și secțiunile de Instrumente creează un întreg, dar cititorul poate spicui printre ele la un mod care să răspundă nevoilor sale.