0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Creşterea copiilor
  4. Vâltoarea minţii
Carte

Vâltoarea minţii

Vâltoarea minţii. Editura Herald
CumpărDetalii carte

Puterea şi rolul transformărilor cerebrale în adolescenţă

Autor(i): Dr. Daniel J. Siegel
Editura: Herald
Colecţia: Parentaj
Anul apariţiei: 2014
Pagini: 320 (13x20 cm)
Preţ: 41,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Vâltoarea minţii este o carte revelatoare şi impresionantă, un dar minunat pentru noi toţi. Daniel Siegel demonstrează cum presupusele dezavantaje ale anilor adolescenţei au, de asemenea, avantajele lor. Lecţiile de viaţă care îi aşteaptă pe adolescenţi sunt lecţii din care putem învăţa cu toţii, indiferent de vârstă.“ (Daniel Goleman, autor al cărţii „Inteligenta emoţională“)

„Daniel Siegel priveşte adolescenţa nu ca pe o problemă sau dificultate care trebuie depăşită, ci mai degrabă ca pe un izvor de curaj şi creativitate. Prin atitudinea plină de consideraţie, cartea „Vâltoarea minţii“ este foarte potrivită atât pentru adolescenţi, cât şi pentru părinţii şi mentorii acestora.“ (Lawrence J. Cohen, autor al cărţilor „Reţete de jocuri“ şi „Reţete împotriva îngrijorării“)

Construcţia cărţii permite cititorului să înceapă lectura cu partea care tratează subiectul pe care doreşte să îl aprofundeze. Poţi citi Partea a III-a pentru relaţii sau Partea a II-a pentru informaţii despre creier. Dacă înveţi cel mai bine prin discuţii inspirate din povestiri, ai putea începe cu Partea a IV-a, citind secţiunile precedente şi părţile dedicate practicii mai târziu. Experimentează şi vezi ce ţi se potriveşte cel mai bine. Cele patru părţi şi secţiunile de Instrumente creează un întreg, dar cititorul poate spicui printre ele la un mod care să răspundă nevoilor sale.