0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Relaţii de cuplu
  4. Ghidul unui cuplu ocupat
Carte

Ghidul unui cuplu ocupat

Ghidul unui cuplu ocupat. Editura Curtea Veche
CumpărDetalii carte

Cum să împărtăşiţi şi munca, şi bucuria

Autor(i): Kathy Peel
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Familia la Curtea Veche
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 280 (15x22 cm)
Preţ: 33,72 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

În contextul crizei economice globale şi al schimbării percepţiei asupra structurii familiei, rolul de părinte pare a fi unul ingrat, necesitând competenţe din ce în ce mai diverse, dar şi doze uriaşe de energie, resurse financiare, idei şi răbdare.

Confruntat zilnic cu nevoia de a stabili sarcini, de a negocia cu copiii diferite îndatoriri, de a fixa termene şi a împărţi banii pentru cheltuielile familiei, părintele modern trebuie să devină un adevărat artist al administrării căminului.

De ce să nu transferăm principiile managementului din domeniul afacerilor în acela al familiei? Cu un pic de coordonare a echipei pe care o formează orice familie şi cu un dram de organizare a metodelor şi resurselor, orice efort casnic devine o rutină plăcută, începând cu gestionarea meniurilor şi a curăţeniei şi terminând cu administrarea finanţelor familiei şi a activităţilor recreative.

Supranumită „America’s Family Manager“ de către media şi de către milioane de mame, Kathy Peel este autoarea a 21 de cărţi, vândute în peste 2 milioane de exemplare. De asemenea, scrie regulat în mai multe publicaţii, inclusiv din mediul online.

Compania fondată şi condusă de ea, Family Manager, iniţiază femei din întreaga lume în arta subtilă şi solicitantă a managementului familiei.

Confruntându-se ea însăşi cu numeroase provocări în viaţa profesională şi de familie (a crescut trei copii în timp ce şi-a condus afacerea de la domiciliu şi a învins în lupta cu cancerul), Kathy a pus ordine în amalgamul de activităţi şi îndatoriri casnice şi, cu ajutorul soţului ei, Bill, a aplicat cu succes principii moderne de management în organizarea şi conducerea „companiei“ care este familia sa. Cărţile sale redau reţeta acestui succes şi expun instrumente eficiente pentru transformarea vieţii de familie într-o experienţă savuroasă şi memorabilă.

„Să te ocupi de familie necesită mult efort şi poate fi o muncă solitară şi neapreciată. Atunci când noianul de sarcini zilnice (gătit, curăţenie, spălat rufe, navigat în jurul copiilor etc.) stoarce orice picătură de bucurie din viaţa ta, primeşte-o cu braţele deschise pe Kathy Peel! Înţelepciunea ei, spiritul şi perspectiva originale te vor calma şi te vor inspira. Pe tot parcursul cărţii, mulţumită lui Bill Peel, apare şi punctul de vedere al unui bărbat. Părerile lui îţi vor oferi o perspectivă minunată şi te vor face să apreciezi mai mult eforturile pe care le întreprinde jumătatea ta.“ (Ann Matturro Gault,

scriitoare şi editorialistă pe teme educaţionale)

„Indiferent cât de bună sau rea este căsnicia ta, speranţa sinceră combinată cu un plan realist de acţiune pentru a îmbunătăţi lucrurile sunt ca un pahar de apă rece într-o zi înăbuşitor de fierbinte. Ghidul unui cuplu ocupat este paharul de apă rece perfect de care are nevoie căsnicia ta!“ (Tom Ziglar, CEO la Ziglar)