0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Dezvoltare personală
  3. Cărţi: Relaţii de cuplu
  4. Reperul normalităţii (CARTE AUDIO)
Carte

Reperul normalităţii (CARTE AUDIO)

Reperul normalităţii (CARTE AUDIO). Editura
CumpărDetalii carte

Secretele surprinzătoare ale cuplurilor fericite şi ce dezvăluie ele despre crearea unei noi normalităţi în relaţia ta

Autor(i): Chrisanna Northrup, Prof. dr. Pepper Schwartz, Prof. dr. James Witte
Editura: ACT şi Politon
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 1 CD (14x14 cm)
Preţ: 67,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Aceasta este varianta audio a cărţii „Reperul normalităţii“ şi conţine un fişier MP3 de 9,5 ore.

„Reperul normalităţii“ este o carte de dezvoltare personală care oferă cititorilor o perspectivă din interior asupra relaţiilor amoroase. Cartea explorează o mulţime de aspecte fascinante ale vieţii de cuplu, de la adoptarea atitudinii jucăuşe şi poznaşe în dormitor, până la cauzele cu adevărat reale de deteriorare a relaţiei şi rolul jucat de prieteni, familie şi copii. Partea cu adevărat folositoare a acestui volum este că sunt sugerate soluţii practice de ieşire din cercul vicios al frustrărilor şi dezamăgirilor pentru îmbunătăţirea vieţii romantice.

„Reperul normalităţii“ poate reprezenta un instrument de educaţie în privinţa relaţiilor sexuale şi de cuplu.

Citiţi mai multe informaţii despre cartea „Reperul normalităţii“

Veţi descoperi ce se întâmplă cu pasiunea pe măsură ce îmbătrânim, ce aşteptări avem atunci când vine vorba despre sex, factorii care declanşează conflictele în căsnicie, dar şi detalii picante, precum surprinzătoarea popularitate a anumitor poziţii sexuale, numărul mediu de săruturi în cadrul cuplurilor fericite şi nefericite sau modalităţile însufleţite în care indivizii de vârste, sex şi naţionalităţi diferite îşi descriu „seara romantică de vis“.

În mod esenţial, sondajul pe baza căruia s-a realizat „Reperul normalităţii“ este diferit de alte studii, deoarece examinează multe aspecte ale comportamentului în relaţie, pe lângă activitatea sexuală. Astfel aflaţi că: „cel puţin 83% dintre femei simt că partenerii lor nu sunt nici prea nebunatici, nici prea pudici, ci fix cum trebuie“, „cuplurile care s-au îndrăgostit la prima vedere au mai multe şanse să fie satisfăcute sexual şi la vârsta mijlocie“,„după şase ani împreună ca un cuplu, cu 20% mai puţini bărbaţi şi femei încă îşi consideră partenerii la fel de atrăgători cum îi considerau în primul an“, „cuplurile cele mai fericite fac dragoste de trei sau patru ori pe săptămână.“

Aprecieri pentru cartea „Reperul Normalităţii“:

Reperul Normalităţii abundă în percepţii şi descoperiri bune în toate sectoarele relaţiilor, de la sex şi ţinutul de mână, până la angajament şi contracte prenupţiale. Peste 100.000 de respondenţi din întreaga lume au răspuns sondajului cuprinzător al autoarei, realizat pe Internet, oferind o viziune asupra «normalităţii», când vine vorba de relaţii. Cercetare şi rezultate impresionante!“ (Prof. Dr. Terri Orbuch, autoarea cărţii bestseller „Cum să găseşti din nou dragostea“)

Reperul Normalităţii este o carte inovatoare şi uşor de citit, plină de noi descoperiri despre relaţii şi sugestii utile despre îmbunătăţirea relaţiilor. Voi folosi descoperirile importante din Reperul Normalităţii în cursurile mele, în lucrările mele şi în munca mea clinică“ (Prof. dr. Howard J. Markman, autor al cărţii „Cum să lupţi pentru căsnicia ta“)

„Faptele întrec opiniile de fiecare dată, iar în această carte există un număr uimitor de fapte surprinzătoare. Mulţumită sondajului autorilor – care face un pas uriaş dincolo de orice sondaj realizat vreodată asupra relaţiilor – Reperul Normalităţii marchează un punct de cotitură pentru cărţile cu sfaturi pentru relaţii. În cei treizeci de ani ai mei ca cercetător profesionist al relaţiilor romantice, aceasta este singura carte care m-a învăţat, de fapt, ceva nou“ (Greg Godec, autorul cărţii bestseller „1001 feluri de a fi romantic“)

„Sunt obsedată de cartea aceasta greu de lăsat din mână! După nouăsprezece ani de căsnicie, am înfruntat un divorţ şi intrarea în lumea întâlnirilor cu o mulţime de întrebări despre ce era şi ce nu era normal. Această carte nu numai că mi-a răspuns la tot ce mă întrebasem vreodată despre relaţii şi despre ce vor oamenii de fapt, dar mi-a redat încrederea în bunătatea esenţială a umanităţii. La naiba!“ (Linda Siversen, autoare premiată a cărţii „Generaţia verde“ şi coautoarea cărţii bestseller „Planul tău frumos pentru cărţi“)