0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Afaceri
  3. Cărți: Marketing
  4. Nu mâncați niciodată singuri
Carte

Nu mâncați niciodată singuri

Nu mâncați niciodată singuri. Editura Publica

Cum să construim prin networking o comunitate durabilă de colegi, parteneri, prieteni și mentori

Autor(i): Keith Ferrazzi, Tahl Raz
Editura: Publica
Colecţia: Co-Lecția de Antreprenoriat
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 456 (14x20 cm)
Preţ: 52,98 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Doriți să reușiți în viață? Să urcați pe scara succesului personal? Secretul, după spusele maestrului în networking Keith Ferrazzi, este să vă creați legături cu alte persoane. După cum a descoperit autorul încă din primii săi ani de viață, lucrul care îi diferențiază pe oamenii de succes de ceilalți este modul în care utilizează puterea relațiilor, astfel încât toată lumea să câștige.

În„Nu mâncați niciodată singuri“, Ferrazzi prezintă pașii exacți și mentalitatea de care se folosește pentru a lua legătura cu miile de colegi, prieteni și asociați din lista sa de contacte, oameni pe care i-a ajutat și care l-au ajutat la rândul lor. De la publicarea în anul 2005 a volumului, creșterea rețelelor sociale și noile stiluri colaborative de management au făcut ca sfaturile sale să fie chiar mai importante pentru orice persoană care își dorește un avantaj în domeniul afacerilor.

Stilul lui Ferrazzi de a se conecta cu lumea din jurul său se bazează pe generozitate și pe a-i ajuta pe prietenii săi să se conecteze cu alți prieteni. Ferrazzi face distincția între construirea sinceră de relații și atitudinea vizibil disperată asociată de obicei cu termenul de „networking“. Apoi, își explică sistemul de a lua legătura cu alții prin intermediul unor principii practice și demonstrate.

Pe parcursul acestui volum, Ferrazzi subliniază strategiile atemporale comune celor mai conectate persoane din lume, de la Winston Churchill până la Bill Clinton și de la Vernon Jordan până la Dalai Lama.

„L-am văzut pe Keith Ferrazzi în acțiune și este un maestru în networking și construirea de relații pentru a susține interesele unei companii. Acum, el își împărtășește setul personal de reguli cu cei care vor să afle secretele acestei arte esențiale.“ (Dr. Klaus Kleinfeld, CEO desemnat Siemens AG)

„Keith este de mult timp un inovator de top în domeniul marketingului. Modul său de a relaționa cu oamenii îl face să fie extraordinar. ÎnNu mâncați niciodată singuri, el și-a folosit talentul pentru a crea niște pași exacți și ușor de urmat pentru un succes remarcabil.“ (Robert Kotick, Președinte și CEO Activision)

„Ideile lui Keith despre cum se poate transforma o conferință, o ședință sau o cunoștință întâmplătoare într-o oportunitate extraordinară de succes reciproc fac această carte de neprețuit pentru oameni aflați în toate stadiile vieții personale și profesionale. O recomand cu încredere.“ (Jeffrey E. Garten, Decan, Yale School of Management)

„O carte de afaceri ca o poveste, plină de reușite personale și exemple care conving cititorul că succesul în orice domeniu se bazează pe relații semnificative.“ (James H. Quigley, CEO Deloitte & Touche USA LLP)

Nu mâncați niciodată singuri este o carte care pornește, așa cum se arată încă din titlul, de la un principiu simplu: acela de a împărți beneficiile pe care le ai la un moment dat cu cei din jurul tău, fără un motiv anume, altul decât simplu fapt că poți fi de ajutor. Sprijinul sincer și dezinteresat consolidează relațiile de afaceri și creează un capital social care devine foarte valoros în momentele-cheie ale carierei fiecăruia dintre noi.“ (Bogdan Ion, Country Managing Partner, EY România)