0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Afaceri
  3. Cărţi: Marketing
  4. Nu mâncaţi niciodată singuri
Carte

Nu mâncaţi niciodată singuri

Nu mâncaţi niciodată singuri. Editura Publica
Detalii carte

Cum să construim prin networking o comunitate durabilă de colegi, parteneri, prieteni şi mentori

Autor(i): Keith Ferrazzi, Tahl Raz
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 456 (14x20 cm)
Preţ: 52,98 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Doriţi să reuşiţi în viaţă? Să urcaţi pe scara succesului personal? Secretul, după spusele maestrului în networking Keith Ferrazzi, este să vă creaţi legături cu alte persoane. După cum a descoperit autorul încă din primii săi ani de viaţă, lucrul care îi diferenţiază pe oamenii de succes de ceilalţi este modul în care utilizează puterea relaţiilor, astfel încât toată lumea să câştige.

În„Nu mâncaţi niciodată singuri“, Ferrazzi prezintă paşii exacţi şi mentalitatea de care se foloseşte pentru a lua legătura cu miile de colegi, prieteni şi asociaţi din lista sa de contacte, oameni pe care i-a ajutat şi care l-au ajutat la rândul lor. De la publicarea în anul 2005 a volumului, creşterea reţelelor sociale şi noile stiluri colaborative de management au făcut ca sfaturile sale să fie chiar mai importante pentru orice persoană care îşi doreşte un avantaj în domeniul afacerilor.

Stilul lui Ferrazzi de a se conecta cu lumea din jurul său se bazează pe generozitate şi pe a-i ajuta pe prietenii săi să se conecteze cu alţi prieteni. Ferrazzi face distincţia între construirea sinceră de relaţii şi atitudinea vizibil disperată asociată de obicei cu termenul de „networking“. Apoi, îşi explică sistemul de a lua legătura cu alţii prin intermediul unor principii practice şi demonstrate.

Pe parcursul acestui volum, Ferrazzi subliniază strategiile atemporale comune celor mai conectate persoane din lume, de la Winston Churchill până la Bill Clinton şi de la Vernon Jordan până la Dalai Lama.

„L-am văzut pe Keith Ferrazzi în acţiune şi este un maestru în networking şi construirea de relaţii pentru a susţine interesele unei companii. Acum, el îşi împărtăşeşte setul personal de reguli cu cei care vor să afle secretele acestei arte esenţiale.“ (Dr. Klaus Kleinfeld, CEO desemnat Siemens AG)

„Keith este de mult timp un inovator de top în domeniul marketingului. Modul său de a relaţiona cu oamenii îl face să fie extraordinar. ÎnNu mâncaţi niciodată singuri, el şi-a folosit talentul pentru a crea nişte paşi exacţi şi uşor de urmat pentru un succes remarcabil.“ (Robert Kotick, Preşedinte şi CEO Activision)

„Ideile lui Keith despre cum se poate transforma o conferinţă, o şedinţă sau o cunoştinţă întâmplătoare într-o oportunitate extraordinară de succes reciproc fac această carte de nepreţuit pentru oameni aflaţi în toate stadiile vieţii personale şi profesionale. O recomand cu încredere.“ (Jeffrey E. Garten, Decan, Yale School of Management)

„O carte de afaceri ca o poveste, plină de reuşite personale şi exemple care conving cititorul că succesul în orice domeniu se bazează pe relaţii semnificative.“ (James H. Quigley, CEO Deloitte & Touche USA LLP)

Nu mâncaţi niciodată singuri este o carte care porneşte, aşa cum se arată încă din titlul, de la un principiu simplu: acela de a împărţi beneficiile pe care le ai la un moment dat cu cei din jurul tău, fără un motiv anume, altul decât simplu fapt că poţi fi de ajutor. Sprijinul sincer şi dezinteresat consolidează relaţiile de afaceri şi creează un capital social care devine foarte valoros în momentele-cheie ale carierei fiecăruia dintre noi.“ (Bogdan Ion, Country Managing Partner, EY România)