0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Beletristică
  3. Fluturi - Vol. 3
Carte

Fluturi - Vol. 3

Fluturi - Vol. 3. Editura For You
CumpărDetalii carte

Autor(i): Irina Binder
Editura: For You
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 300 (14x20 cm)
Preţ: 33,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Fluturi este o poveste de iubire spusă altfel. O recomand adeseori celor care au uitat să iubească. Recitesc adesea din ea şi iubirea e la fel de proaspătă. Iubesc iubirea! Adu în viaţa ta lucruri care nu pot fi cumpărate cu bani – ele sunt cele mai valoroase! Ridică-te, îmbracă-te frumos şi urmează-ţi visurile! Eşti o minune! Iartă! Iubeşte! Bucură-te!

Hrisostom Filipescu

Scrisul e ca o luptă pe care, dacă o duci la capăt cu demnitate, cu dragoste, cu eroism, cu jertfelnicie, cu atenţie, cu devotament faţă de Cel Care ţi-a pus pana harului în mâna sufletului, fiind deplin conştient de valoarea, responsabilitatea şi urmările sale, ajungi să transformi vieţile oamenilor.

Ca duhovnic al autoarei, eu, unul, consider că ea a avut şi are ceva de spus lumii prin frumoasa poveste pe care ne-a împărtăşit-o în Fluturi.

Vor fi multe de învăţat din carte şi mai multe la care se cere profunzime în gândire, dar la sfârşitul poveştii va rămâne în mintea şi în sufletul fiecăruia dintre noi, cei care am râs şi am plâns pe parcursul cărţii, imaginea frumoasă a omului reprezentat de Irina.

Om care a râs, a plâns, s-a bucurat, a deznădăjduit, a luptat şi s-a resemnat, a murit părerilor altora şi a înviat speranţei, şi-a rupt sufletul în bucăţele mici pentru cine nu a meritat, pentru ca apoi să şi-l adune, când nu se aştepta, din sufletele oamenilor care i-au dovedit iubirea. Asta înseamnă a scrie cu adevărat, a scrie cu sufletul tău în sufletul celuilalt.

Preot D.I.

Nu m-am gândit niciodată că voi ajunge personaj într-o carte. Poate că nu e nimic extraordinar în asta, dar să fii prietena Irinei este o binecuvântare. Le mulţumesc cititorilor ei care şi-au exprimat simpatia faţă de mine şi-i mulţumesc Irinei că a scris povestea asta. Eu ştiu foarte bine că şi-a rupt din inimă fiecare cuvânt.Cu drag,Simona

prietena Irinei din carte