0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Sexualitate
  3. Arta sexului la arabi
Carte

Arta sexului la arabi

Arta sexului la arabi. Editura Aldo Press
CumpărDetalii carte

Grădina parfumată

Autor(i): Şeicul Nefzaoui
Editura: Aldo Press
Anul apariţiei: 2014
Pagini: 176 (13x20 cm)
Preţ: 28,88 Lei
Disponibilitate: în stoc

„Grădina parfumată“ a fost tradusă în limba franceză înainte de 1850, de către un ofiţer al armatei franceze din Algeria.

O ediţie cu autograf în caractere cursive a fost tipărită în 1876, dar, cum se spune că ar fi fost realizate numai 25 de copii, cartea a rămas în acelaşi timp rară şi costisitoare, în timp ce, datorită caracterului său aparte, citirea ei era greoaie şi solicitantă.

Totuşi, o admirabilă a doua ediţie a fost publicată ulterior la Paris, incluzând notele şi observaţiile translatorului, revăzută şi rectificată fiind din perspectiva unei mai bune cunoaşteri asupra Algeriei decât cea din momentul iniţial al traducerii.

Prezenţa traducere (exactă şi literală) s-a realizat pe baza acestei a doua ediţii a cărţii şi reprezintă prima apariţie a ei - una dintre cele mai remarcabile de acest gen - în limba engleză, iar acum în limba română.

„Lăudat fie Allah, care a făcut ca bărbatul să găsească cea mai mare plăcere în (…) ale femeii şi a menit (…) ale bărbatului să ofere cea mai mare plăcere femeii“.

„Sărutul pe gură, pe cei doi obraji, pe gât, ca şi sugerea cărnii buzelor, sunt daruri divine, destinate să provoace (…) la momentul potrivit. Tot Allah este cel care a înfrumuseţat pieptul femeii cu sâni, i-a oferit o bărbie dublă şi i-a pus culori strălucitoare în obraz. De asemenea, a dăruit-o cu ochi care inspiră iubire şi gene precum lamele lustruite. A dotat-o cu un abdomen rotund şi un ombilic frumos, precum şi cu un şezut măreţ; iar toate aceste minuni sunt purtate de coapse.“