0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Spiritualitate
  3. Accelerarea Evoluţiei Spirituale
Carte

Accelerarea Evoluţiei Spirituale

Accelerarea Evoluţiei Spirituale. Editura Agni Mundi
Detalii carte

Cum să devii un om de succes prin dezvoltarea cunoaşterii spirituale

Autor(i): Robert Bruce, Timothy Donaghue
Editura: Agni Mundi
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 224 (13x20 cm)
Preţ: 26,97 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Lucrez la dezvoltarea laturii mele spirituale de mai bine de 35 de ani şi, totodată, de-a lungul acestui proces am ajutat şi mulţi alţi oameni să avanseze pe calea evoluţiei lor personale.

Dacă ai o minte activă, atunci îndeplineşti condiţia necesară pentru dezvoltarea harurilor extrasenzoriale interioare şi pentru conectarea mai profundă cu Sinele tău Superior. Poţi observa că stilul acestei cărţi este destul de diferit de celelalte lucrări pe care le-am scris. Exceptând faptul că sunt coautor, folosesc un ton mai familiar, ca atunci când vorbeşti unui prieten vechi. Scopul meu este să fac aceste informaţii să fie cât mai accesibile cu putinţă.

Tratează această carte ca un ghid de referinţă şi ca un manual. Ea conţine exerciţii pe care le poţi practica, astfel încât, până la sfârşitul lecturării ei, vei dobândi competenţa de a lucra cu abilităţile prezentate. Pentru a-ţi dezvolta conştiinţa este nevoie de perseverenţă şi de multă muncă, aşa că ia notiţe, meditează asupra conceptelor şi fă tot ce poţi cu aceste tehnici. Dar, mai presus de toate, integrează-ţi spiritualitatea în viaţa de zi cu zi.