0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Spiritualitate
  3. Ieșirea din întuneric. Drumul spre lumină
Carte

Ieșirea din întuneric. Drumul spre lumină

Ieșirea din întuneric. Drumul spre lumină. Editura Life Style
Autor(i): Deborah King
Editura: Life Style
Colecţia: Trebuie să știi
Anul apariţiei: 2014
Pagini: 160 (13x20 cm)
Preţ: 18,30 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Cartea „Ieșirea din întuneric“ te va ajuta să înțelegi mai bine cum și de ce poți să devii prizonierul întunericului, oferindu-ți instrumentele practice pentru a aduce lumină în viața ta, ceea ce-ți va permite să-ți înalți conștiința clipă de clipă, zi după zi.

Pornind de la numeroasele exemple reale, întâlnite de autoare în practica ei de vindecător, vei putea să distingi între lumina și întunericul din tine și din alții, ca să eviți capcanele ce te-ar putea duce pe un drum greșit.

De asemenea, vei învăța despre puterea incredibilă a iubirii necondiționate – sursa adevăratei fericiri – și cum să-ți descătușezi capacitățile înnăscute ca să fructifici această forță uriașă și să trăiești în lumină.

„Un ghid esențial pentru toți cei care caută un adevăr superior și sunt meniți să-i ajute pe alții vindecându-se întâi pe ei înșiși.“ (Neale Donald Walsch, autorul cărții „Singurul lucru care contează“)

„Am văzut oameni stând ore în șir la coadă doar ca să prindă o clipă lângă Deborah King.“ (Louise L. Hay, autoarea bestsellerului „Poți să-ți vindeci viața“)