0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Spiritualitate
  3. Imageria inimii. O cale către iluminare
Carte

Imageria inimii. O cale către iluminare

Autor(i): Daniel Mitel
Editura: For You
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 178 (15x21 cm)
Preţ: 24,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Pentru aceia dintre voi care ați așteptat continuarea dialogului cu îndrăgiții maeștri tibetani Tenzin Dhargey și Karma Dorje, prezentat de Daniel Mitel în cartea Aici, acum este tot ceea ce avem, vă prezintăm o nouă carte.

Cartea a fost scrisă ca urmare a feedback-ului excepțional primit de la cititorii din întreaga lume pentru cartea „Aici, acum este tot ceea ce avem“ și detaliază capitolele despre Imageria Inimii – cel mai vechi sistem spiritual cunoscut – din precedenta carte.

Așa cum ne-au obișnuit, Daniel Mitel (Tezin Rinchen) și maeștrii lui tibetani ne împărtășesc informații din comoara de înțelepciune tibetană, care au dăinuit prin timp tocmai datorită eficienței lor. Ei ne explică, printre altele: cum să trăim în Inimă, cum să încetinim ritmul ca să ne bucurăm de frumusețea vieții, cum să evadăm din închisoare minții, cum să înțelegem scopul vieții, cum să obținem claritatea care ne este atât de necesară într-o lume confuză, care pare să-și fi pierdut reperele, cum să atingem iluminarea și să ne eliberăm, astfel, de ciclul reîncarnărilor.

După mii de ani în care învățăturile budismului tibetan au fost transmise pe cale orală unui număr mic de inițiați, odată cu schimbarea energiei și cu transformările semnificative prin care trece Pământul, răspândirea acestor învățături a căpătat amploare, iar cartea lui Daniel se înscrie și ea în acest proces, venind în întimpinarea nevoii de cunoaștere a fiecăruia dintre noi.

Meritul cărții lui Daniel este acela de a transmite informații valoroase pentru evoluția spirituală, într-un limbaj accesibil și clar. Cartea are o bogată componentă teoretică (învățături străvechi tibetane) și una practică (exerciții și meditații). Ca element inedit, această carte conține o serie de imagini în care Daniel ilustrează modul de efectuare a unor exerciții tibetane.