0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Spiritualitate
  3. Vraja misterului
#LoveDigital Social Media Growth Summit e un eveniment dedicat solopreneurilor, freelancerilor și coach-ilor, care, la fel ca tine, sunt gata să își amplifice prezența și influența în lumea social media.
Alătură-te celor 20+ experți și descoperă cum să-ți mărești impactul pe social media și să-ți crești afacerea online.
Înregistrează-te ACUM
Carte

Vraja misterului

Vraja misterului. Editura Polirom

Fapte neobișnuite și personaje ciudate pe care le-am întâlnit în călătoriile mele prin Orient și Occident

Autor(i): Alexandra David-Neel
Editura: Polirom
Colecţia: Hexagon
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 248 (13x20 cm)
Preţ: 36,92 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


La fel cum odinioară pelerinii se îmbarcau spre zări necunoscute în căutarea unor ținuturi paradisiace, în zilele noastre grupuri de adepți plini de speranță urmează falși guru, înșelați de promisiunea că vor ajunge să cunoască beatitudinea unor ținuturi spirituale inaccesibile muritorilor de rând. Din nefericire, ca și naivii lor înaintași, acești căutători moderni de himere sunt sortiți de cele mai multe ori să naufragieze.

În călătoriile sale prin Orient și Occident, Alexandra David-Neel a făcut dese incursiuni în lumea spiritiștilor, a ocultiștilor, a sectelor secrete și a riturilor ezoterice, asistând nu o dată la fenomene stranii și întâlnind personaje bizare.

În cartea „Vraja misterului“, cunoscuta exploratoare consemnează aventurile uneori amuzante, dar cel mai adesea dramatice, ale unor astfel de pasionați de mister porniți pe calea căutării spirituale.