0 titluri

Tel: 0722.940.581

 1. Acasă
 2. Cărţi: Spiritualitate
 3. Cartea Tarotului Divinatoriu
Carte

Cartea Tarotului Divinatoriu

Cartea Tarotului Divinatoriu. Editura AnandaKali
CumpărDetalii carte

Autor(i): Jean Didier
Editura: AnandaKali
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 135 (14x20 cm)
Preţ: 28,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Această lucrare vă va permite pătrunderea tuturor semnificaţiilor ascunse ale cărţilor Tarotului divinatoriu al lui Jean-Didier. Veţi descoperi sensul profund al fiecărei cărţi, precum şi interpretarea sa.

Provenind din Tarotul din Marsilia, reunind experienţa interpretării Tarotului şi Arta, Tarotul lui Jean-Didier este rodul unei îndelungate munci de cercetare realizate împreună cu Isabelle HUE, artistă de talie internaţională, având expoziţii permanente în Statele Unite şi Anglia, unde lucrările sale sunt vândute la preţuri foarte ridicate.

Iată, deci, un Tarot operă de artă. Fiecare carte a fost inspirată artistei prin intermediul mediumului – autorul acestei lucrări -, rezultând astfel o imagine foarte elocventă, însoţită de un titlu sugestiv. Mai mult, fiecare carte a fost creată pentru a fi utilizată ca un veritabil talisman, unic în felul său.

Pentru a înlesni iniţierea, am consacrat prima parte a acestei lucrări doar interpretării cărţilor; a doua parte vă va dezvălui diferite metode de etalare.

Vă sfătuiesc să utilizaţi Tarotul divinatoriu sistematic pentru că, pe măsură ce-l utilizaţi, el se va încărca cu magnetismul dumneavoastră personal.

În cazul în care cunoaşteţi bine Tarotul din Marsilia, veţi putea folosi cu uşurinţă Tarotul divinatoriu al lui Jean-Didier, care vă va face, în plus, să vă dezvoltaţi intuiţia prin intermediul formelor, desenelor, culorilor şi talentului artistei care l-a ilustrat.

TALISMANE

Ţinută, pur şi simplu, în portofel sau pe noptieră, cartea talisman este o legătură între om, univers şi creatorul său. Ea poate să joace un rol important în destinul celui care o poartă. Îl ajută să se elibereze de problemele grave care îi îngrădesc libertatea de gândire şi de acţiune. Însă nu trebuie niciodată uitat că este necesară participarea dumneavoastră, aspect pe care l-am semnalat deja în alte lucrări. („Talismanele au virtuţi şi eficacitate numai cu condiţia de a fi în perfectă corespondenţă cu persoana care le poartă, oricare ar fi felul talismanului.“ Y. Gael)

Am realizat pentru dumneavoastră o caracterizare care însoţeşte fiecare carte. Această descriere vă va permite ca, dintr-o privire, să înţelegeţi uşor diferitele atribute ale fiecărei cărţi. Veţi şti, de asemenea, foarte rapid care este talismanul care corespunde cel mai bine necesităţilor dumneavoastră din acel moment.

Nu uitaţi să folosiţi, în mod special, ziua precisă indicată în fiecare tabel, deoarece, în acea zi, planeta corespondentă va intensifica acţiunea talismanului. Nu este obligatoriu, dar este întotdeauna de preferat să aşteptaţi cu răbdare o zi sau două pentru a beneficia de toate atuurile.

Puteţi, de asemenea, fie să impregnaţi cartea cu esenţa indicată, fie să faceţi alături o fumigaţie. Esenţele se pot folosi fie sub formă de beţigaşe, fie în granule care se ard pe cărbuni (pastile de cărbune negru).

În sfârşit, puteţi, de asemenea, să purtaţi piatra corespondentă, propusă în descrierea atributelor talismanului. Ea va amplifica rezonanţa cu cartea şi îi va intensifica puterea.

Dar cea mai importantă rămâne programarea mentală. Aceasta constă în a vă impregna continuu, clipă de clipă, cu ceea ce doriţi să obţineţi.

Cuprinsul cărţii: „Cartea Tarotului Divinatoriu“

 • Introducere
 • Cele 22 de cărţi
 • Perechi de cărţi
 • Talismane
 • Metode de etalare
 • Cartea anului
 • Concluzii
 • Bibliografie