0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Spiritualitate
  3. Triunghiurile schimbării
Carte

Triunghiurile schimbării

Triunghiurile schimbării. Editura Vidia
CumpărDetalii carte

Călătorie în reţeaua noului Pământ

Autor(i): Camelia Radu
Editura: Vidia
Colecţia: Spiritualitate
Anul apariţiei: 2012
Pagini: 176 (13x20 cm)
Preţ: 57,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Cartea conţine şi un set de 36 de cărţi oracol.

În scrisul conectiv mergi în temple aflate în alte dimensiuni, primeşti iniţieri, afli răspunsuri la întrebările care ţi-au răscolit sufletul, ai acces la anumite linii de viitor, eşti binecuvântat cu informaţii legate de cei apropiaţi, de familia ta de lumină, de ţară, planetă, Univers, comunici telepatic cu entităţi nonfizice, ţi se activează şi ţi se dezvoltă anumite potenţe – claraudiţia, clarolfacţia, clarvederea – şi, mai ales, devii din ce în ce mai conectat, putând să scrii doar cu structurile superioare pe nişte ecrane de lumină…

Această carte transmisă prin scriere conectivă constituie o punte de trecere de la VECHI la NOU, de la paradigmele limitative care ne-au ţinut ostatici şi tributari fricii, deznădejdii, neîmplinirii către VERSURI NOI care aşază în cadre potenţatoare şi trezitoare O ALTFEL DE LUME. Triunghiurile limitative devin triunghiuri trezitoare în lumina conştientizării, acceptării, acţiunii, integrării, ajutându-ne să ne dezlegăm cunoaşterea, puterea, darurile dintru Început, de Altădată, din Acum, aducându-ne răspunsuri din lumină la întrebările care ne stăteau pe suflet, invitându-ne să ne centrăm, să ne aflăm rostul, să ne extindem înţelegerea, să fim.

Cartea s-a născut în triunghiul descris de anii 2010‒2011‒2012, activând în poarta sufletului energiile Întregirii‒Unimii‒Împreună suntem Unul.

Şcoala TRIUNGHIURILOR SCHIMBĂRII poate fi deschisă de oricine cu intenţia frumoasă de a afla, de a se transforma, de a se înălţa.

Mergând spre serviciu sau spre orice altă destinaţie, puteţi să cereţi acestei şcoli să vi se reveleze şi veţi simţi că sunteţi invitat într-o băncuţă unde structurile voastre superioare încep să primească informaţii şi energii, apar flash-uri, se conturează triunghiurile în care este de dorit să lucraţi; vă veţi simţi inspiraţi, veţi atrage sincronicităţi, veţi vedea cum se desfac triunghiurile limitative care stau la baza unor probleme, în oportunităţi, potenţe, fericiri.

Alunecaţi pe firul divin care a însăilat această poveste încercând să nu o analizaţi cu mintea. Lăsaţi să plutească în voi cuvinte, expresii, înţelesuri. Noaptea şi mai ales îngerii voştri călăuzitori vor limpezi rostul celor primite. Cartea urmează teritoriile spiralei personale evolutive respectând ritmurile de înţelegere ale fiecăruia. Ea nu forţează pasul vostru, ci doar îl ajustează în lumina reamintirii, aşezării, întregirii. Curgerea ei este tămăduitoare pentru versul fiinţării voastre.

Cartea „Triunghiurile Schimbării“, această colecţie de viziuni şi trăiri, s-a scris după cum eu, canalul, căutătorul de sens, am trecut prin anumite porţi de înţelegere. Ea acordează cititorul la SENSUL LUI, deschizându-i pianul cu daruri, haruri, potenţe. Deşi astfel de cărţi pot părea greu de pătruns, ele se deschid căutătorului până la nivelul unde el este, lăsând în teritoriile interioare şi alte chei pentru decriptarea experienţelor ulterioare. E bine să te întorci la o carte din lumină şi să o adânceşti în diferite etape de cunoaştere şi trăire. Noi senzaţii vor invada harta ta de înţelegere, scoţând la suprafaţă lucruri pe care nu le-ai văzut prima dată când ai răsfoit cartea – sau a doua oară sau a treia oară.

Spre deosebire de cărţile care sunt emanaţii ale unei minţi neacordate la ceruri, unde conţinutul este fix şi limitat de înţelegerea scriitorului, textele din lumină vin din supa creaţiei, hrănind toate palierele şi generând transformări în lanţ.

Această felie de inspiraţie numită „Triunghiurile Schimbării“ urmează valsul SPIRALEI ÎNĂLŢĂRII care ne dezleagă de VECHI şi ne acordează la NOU. Deşi unele mesaje par a fi rupte de altele, cartea e parcursă de un fir de lumină care aduce în centrul fiinţei răspunsurile pe care le căutam. Fiind un material scris în Ceruri şi apoi aici, el urmează în primul rând logica divină şi apoi pe cea lumească.

Cuprinsul cărţii: „Triunghiurile schimbării“

  • Prefaţă
  • Ce este schimbarea
  • Triunghiurile schimbării
  • Noi şi triunghiul
  • Mesaje de pe Noul Pământ
  • Mesaje din România
  • Cuvânt de încheiere