0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Psihologie
  3. Magia vieților trecute
Carte

Magia vieților trecute

Magia vieților trecute. Editura For You
Cumpăr

Descoperă puterile de vindecare ale amintirilor pozitive din viețile trecute

Autor(i): Atasha Fyfe
Editura: For You
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 290 (14x20 cm)
Preţ: 28,50 Lei
Disponibilitate: în stoc

Iată o carte cu subiect inedit: rolul benefic al amintirilor pozitive din viețile trecute în vindecarea noastră. Cartea este scrisă de o specialistă în regresii, Atasha Fyfe.

În practica sa de specialist în regresiile în viețile trecute, Atasha Fyfe a descoperit importanța amintirilor pozitive din viețile anterioare și rolul esențial pe care-l joacă ele în rezolvarea problemelor și în îmbunătățirea vieților oamenilor.

Autoarea a descoperit că amintirile pozitive din viețile trecute vindecă la fel de mult și sunt la fel de utile ca și experiențele dificile – pe care se axează, de obicei, terapia tradițională.

Având loc pe fundalul unor timpuri și culturi foarte diferite, regresiile relatate în „Magia vieților trecute“, sunt atât cronici fascinante ale cărării sufletului, cât și povești spectaculoase despre istoria secretă, vechea cunoaștere și despre puteri de mult uitate. Ele includ mesaje de la îngeri și ghizi spirituali și amintiri din lumile dintre vieți.

Cu sfaturi utile și exerciții ușoare, care să te ajute să îți accesezi propriile amintiri din viețile anterioare magice, „Magia vieților trecute“ îți va arăta posibilități noi și captivante, care au așteptat dintotdeauna în adevărata istorie a sufletului tău, pentru a fi descoperite.

Este o carte benefică pentru cei ce caută rezolvarea unor probleme din această viață care sunt inexplicabile prin conceptele minții raționale și o lectură fascinantă pentru toți ceilalți.