0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Spiritualitate
  3. Speranța. Ghid de Activism Sacru
Carte

Speranța. Ghid de Activism Sacru

Speranța. Ghid de Activism Sacru. Editura For You
Cumpăr
Autor(i): Andrew Harvey
Editura: For You
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 264 (14x20 cm)
Preţ: 27,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

„Speranța – Ghid de Activism Sacru“ este scrisă de Andrew Harvey, fondatorul Institutului de Activism Sacru. Este o carte care, deși ne prezintă adevărurile triste ale lumii în care trăim, ne dă speranța că putem trece peste dificultățile vieții, găsind în noi puterea de a ne transforma, iar dacă ne transformăm pe noi, vom transforma cu siguranță, și lumea.

Atrăgând atenția asupra situațiilor ce arată declinul omenirii (distrugerea mediului înconjurător, suprapopularea, dezvoltarea terorismului și fundamentalismului religios, pericolele sociale, climaterice și nu numai), Andrew Harvey ne arată că oamenii au potențialul de a se schimba – și chiar au început să schimbe, omenirea intrând într-o perioadă de profundă transformare, atât de necesară.

Personalități precum Părintele Bede Griffith, Dalai Lama, Maica Teresa și alții ne-au arătat, cu smerenie, că se poate găsi o rază de speranță chiar și în mijlocul celor mai întunecate experiențe ale lumii.

A fi Activist Sacru, este, în opinia lui Andrew Harvey, a acționa pentru binele suprem al tuturor formelor de viață și pentru salvarea planetei, indiferent de orientarea religioasă, politică, sexuală.

A fi Activist Sacru înseamnă a acționa acum, pentru a lăsa, la plecarea ta, o lume mai bună decât cea pe care ai găsit-o tu.

Presărată cu numeroase citate din Rumi, pilde, experiențe personale, cartea este o lectură încântătoare, ale cărei ecouri vă vor rămâne multă vreme în suflet, deoarece Speranța este una dintre cărțile care, într-adevăr, deschide inimi.