0 titluri

Tel: 0722.940.581

 1. Acasă
 2. Cărţi: Dezvoltare personală
 3. Cărţi: Menire
 4. Adevăr profund
Carte

Adevăr profund

Adevăr profund. Editura For You
Detalii carte

Relevarea amintirilor despre originea, trecutul, destinul şi menirea noastră

Autor(i): Gregg Braden
Editura: For You
Anul apariţiei: 2012
Pagini: 316 (13x20 cm)
Preţ: 27,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Gregg Braden, autor de succes şi om de ştiinţă vizionar, sugerează că între subiectele cele mai fierbinţi care ne divid ca familii, culturi şi naţiuni – probleme aparent disparate, cum ar fi războiul, terorismul, avortul, genocidul, sărăcia, colapsul economic, schimbările climaterice şi ameninţările nucleare – există, de fapt, o legătură. Toate izvorăsc dintr-o perspectivă despre lume, bazată pe ipotezele false, ale unei ştiinţe incomplete.

Credinţele depăşite care stau la baza perspectivei noastre moderne despre viaţă, ne-au adus în pragul dezastrului şi la pierderea a tot ceea ce preţuim ca civilizaţie. Reticenţa noastră de a accepta noile descoperiri despre relaţia noastră cu Pământul, cu ceilalţi şi cu trecutul îndepărtat ne ţine blocaţi în gândirea care a dus la crizele care ne ameninţă viaţa, în prezent.

Metoda ştiinţifică permite – şi chiar anticipează – faptul că noi informaţii vor fi dezvăluite şi asimilate, în cadrul credinţelor existente. Actualizarea cunoaşterii ştiinţifice cu noi realităţi, care se deduc în urma noilor descoperiri, este esenţială pentru a menţine ştiinţa corectă, actuală şi aplicabilă.

A continua să predai o ştiinţă care nu este susţinută de noile descoperiri – bazate pe metode ştiinţifice acceptate – nu este, de fapt, o atitudine ştiinţifică. Dar acest lucru este exact ceea ce vedem că se întâmplă în manualele tradiţionale, în sălile de clasă şi în mass-media, în zilele noaste.

Examinaţi singuri descoperirile care modifică 150 de ani de credinţe ştiinţifice, dar care nu se reflectă încă, în gândirea convenţională, inclusiv:

 • Dovezi ce atestă existenţa unor civilizaţii avansate, în perioada apropiată de epoca de gheaţă.
 • Originea şi motivele războiului în trecutul nostru îndepărtat şi raţiunea pentru care acesta ar putea deveni un lucru depăşit, în zilele noastre.
 • Presupunerile false privind evoluţia umană şi teoria darwinistă „Cel mai puternic trăieşte, cel mai slab dispare“ şi modul în care ele se manifestă în corporaţii, societăţi, în situaţii de beligeranţă şi în societatea de astăzi.
Cartea „Adevăr profund“ dezvăluie noile descoperiri care modifică modul în care gândim despre totul – de la relaţiile noastre personale, la civilizaţia însăşi. Când faptele devin clare, alegerile noastre devin evidente.

FAPTE:

 • Pentru prima dată în istoria omenirii, viitorul speciei noastre depinde de alegerile unei singure generaţii.
 • Suntem la „ora zero“ a posibilităţii noastre de a rezolva ameninţările clare şi actuale, la adresa lumii şi vieţilor noastre.
 • Soluţiile noastre la crizele iminente – inclusiv schimbarea climei, criza mondială, scăderea cantităţii de hrană şi apă potabilă, creşterea nivelului de sărăcie şi boală şi ameninţarea unui război global, care se conturează la orizont – se bazează pe ceea ce credem despre noi şi lume.
ÎNTREBĂRi:
 • Cum putem să facem cele mai importante alegeri din viaţa noastră, înainte de a cunoaşte adevărurile cele mai profunde ale existenţei?
 • Cum vom şti ce legi să aprobăm, ce metode să adoptăm şi cum să preîntâmpinăm cele mai mari ameninţări la adresa viitorului nostru, înainte de a accepta descoperirile care dezvăluie relaţia noastră cu Pământul, istoria ciclică a trecutului nostru şi motivul pentru care alegem război sau pace?
Descoperiţi dovezile covârşitoare ce rescriu povestea ştiinţifică a originii, istoriei, destinului şi menirii noastre…