0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Ştiinţe de frontieră
  3. Misterele dezvăluite ale naturii
Carte

Misterele dezvăluite ale naturii

Misterele dezvăluite ale naturii. Editura Sapienţia
CumpărDetalii carte

Ce minuni putem vedea în lumea înconjurătoare cu „ochiul spiritual“

Autor(i): Jakob Lorber
Editura: Sapienţia
Anul apariţiei: 2013
Pagini: 111 (13x20 cm)
Preţ: 15,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Prin descoperirile recente ştiinţele naturii au ajuns aproape de frontierele a ceea ce poate fi studiat în natură cu ajutorul tehnicii moderne. Pătrunderea în structura atomului şi în dinamica sa a dus la o cunoaştere deplină ce poate fi valorificată în toate domeniile vieţii umane.

Folosirea energiei electrice şi atomice marchează existenţa unei civilizaţii cu totul noi şi îi permite omului accesul la unele forţe a căror folosire pozitivă sau negativă va decide soarta umanităţii.

Aşa cum fizica atomului a condus la o nouă percepţie asupra elementelor fundamentale, care fac legătura dintre mic şi mare în creaţie, tot astfel, ieşirea în spaţiul cosmic - fie prin intermediul astronauticii, fie al radarului astronomic din zilele noastre - a oferit o imagine amplă asupra Universului, care a depăşit concepţiile limitate ale teoriilor anterioare şi a deschis noi perspective cosmice.

Este uimitor faptul că ştiinţa se apropie din ce în ce mai mult de viziunile lui Jakob Lorber.

Descoperirile ştiinţifice confirmă tot mai des adevărul pe care îl conţin revelaţiile sale despre natură, care au anticipat cu mai bine de o sută de ani multe descoperiri ce se numără azi printre cele mai profunde în domeniul cercetării.

În scrierile sale despre natură - scrieri inspirate de „cuvântul interior“, de dicteul divin în spirit - Lorber realizează adevărate sinteze profund spirituale şi perfect raţionale între religie şi ştiinţă, această orientare fiind din ce în ce mai mult asumată de societatea contemporană.

Cuprinsul cărţii: „Misterele dezvăluite ale naturii“

  • Introducere
  • Mărturii despre natură
  • Musca – o minune a creaţiei
  • Muntele Grossglockner – o evanghelie a munţilor