0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Spiritualitate
  3. Cărţi: Viaţă după moarte
  4. Prin timp, spre vindecare
Carte

Prin timp, spre vindecare

Prin timp, spre vindecare. Editura For You
CumpărDetalii carte

Descoperă puterea terapiei prin regresie hipnotică, pentru a şterge traume şi a transforma mintea, trupul şi relaţiile

Autor(i): Brian L. Weiss
Editura: For You
Anul apariţiei: 2014
Pagini: 224 (15x21 cm)
Preţ: 25,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Brian Weiss a avut un succes răsunător cu cercetările sale în domeniul terapiei prin regresie, în cartea sa „Multe vieţi, mulţi maeştri“.

Acum, pe baza experienţei sale clinice extensive, el dezvoltă tehnicile psihoterapeutice testate în timp, dezvăluind modul în care regresia în vieţi anterioare oferă cadrul necesar pentru vindecarea minţii, a corpului şi a sufletului.

Folosind studii de caz grăitoare, Dr. Weiss demonstrează modul în care terapia prin regresie poate să vindece suferinţa profundă, să creeze relaţii mai pline de iubire şi să dezvăluie talente ascunse.

În cele din urmă, el arată cum experienţele din apropierea morţii şi cele de extracorporalizare confirmă existenţa vieţilor anterioare.

Dr. Weiss include propriile sale tehnici de hipnoză profesională, de vis-amintire, de meditaţie şi de păstrare a unui jurnal pentru rememorarea în siguranţă a vieţilor anterioare, la domiciliu.

Fascinantă şi provocatoare, cartea „Prin timp, spre vindecare“ ne arată cum să ne ajutăm pe noi înşine pentru a trăi vieţi sănătoase şi productive, cu ajutorul siguranţei oferite de cunoaşterea faptului că moartea nu înseamnă sfârşitul şi că porţile spre vindecare şi unitate se găsesc în interiorul nostru.

„Pledează convingător pentru beneficiile terapiei prin regresie în vieţi anterioare… captivantă.“ (Publishers Weekly)