0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Spiritualitate
  3. Cărți: Viață după moarte
  4. Drumul spre Acasă
Carte

Drumul spre Acasă

Drumul spre Acasă. Editura For You
Cumpăr

O parabolă Kryon - Povestea lui Michael Thomas și a celor 7 îngeri

Autor(i): Lee Carroll
Editura: For You
Anul apariţiei: 2011
Pagini: 257 (14x20 cm)
Preţ: 24,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

„Această parabolă minunată e plină de adevăruri spirituale simple și de perspective despre natura călătoriei noastre pe această planetă. Celor cărora nu L-au întrebat niciodată pe Dumnezeu, «Ce anume vrei să știu eu?», ar putea să le răspundă la întrebare.“ (The Messenger)

«Drumul spre Acasă» este cea mai recentă carte a unuia dintre autorii preferați ai acestui recenzor. În același timp, e și cea mai bună lucrare a sa. Lee Carroll ne-a dat o carte scrisă bine, care curge ca un fluviu puternic. Iar fluviul acesta ne duce în locuri cum ar fi adevărul, speranță, destinul, conștientă și Acasă!“ (Richard Fuller, Metaphysical Reviews)

Cine este Kryon?

Kryon este o entitate blândă și iubitoare, care se afla în prezent pe Pământ, pentru a ne ajuta să trecem în energia înaltă a ceea ce noi numim „noua noastră era“. Cuvintele lui Kryon au schimbat vieți și au adus Iubire și Lumină, în unele dintre cele mai întunecate locuri din ființa noastră lăuntrică. Povestea din „DRUMUL SPRE ACASĂ“ a fost inspirată de Kryon și scrisă de Lee Carroll.

Această parabolă fascinantă spune povestea lui Michael Thomas, un om aparent obișnuit, care s-a născut în Minnesota și care acum lucrează în Los Angeles. El reprezintă simbolul american de normalitate… și de nemulțumire. După ce are un accident care aproape îl omoară, Michael e vizitat de un înger înțelept, care îl întreabă ce anume vrea el, cu adevărat, de la viață. Michael răspunde că, de fapt, el vrea să meargă… ACASĂ!

Pentru a ajunge la destinația lui finală, Michael trebuie să treacă mai întâi printr-o serie de aventuri și de încercări, într-un ținut uluitor, plin de ființe angelice, de învățători înțelepți și chiar de entități sinistre. Căutarea lui Michael este una emoțională, distractivă și care inspiră venerație – o călătorie pe care nu prea și-ar fi putut-o imagina.

Călătoriți cu Michael Thomas în drumul său metafizic spre Acasă… este o călătorie minunată, memorabilă, care va rămâne cu voi, pentru totdeauna!