0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Spiritualitate
  3. Cărţi: Viaţă după moarte
  4. Drumul spre Acasă
Carte

Drumul spre Acasă

Drumul spre Acasă. Editura For You
CumpărDetalii carte

O parabolă Kryon - Povestea lui Michael Thomas şi a celor 7 îngeri

Autor(i): Lee Carroll
Editura: For You
Anul apariţiei: 2011
Pagini: 257 (14x20 cm)
Preţ: 24,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

„Această parabolă minunată e plină de adevăruri spirituale simple şi de perspective despre natura călătoriei noastre pe această planetă. Celor cărora nu L-au întrebat niciodată pe Dumnezeu, «Ce anume vrei să ştiu eu?», ar putea să le răspundă la întrebare.“ (The Messenger)

«Drumul spre Acasă» este cea mai recentă carte a unuia dintre autorii preferaţi ai acestui recenzor. În acelaşi timp, e şi cea mai bună lucrare a sa. Lee Carroll ne-a dat o carte scrisă bine, care curge ca un fluviu puternic. Iar fluviul acesta ne duce în locuri cum ar fi adevărul, speranţă, destinul, conştientă şi Acasă!“ (Richard Fuller, Metaphysical Reviews)

Cine este Kryon?

Kryon este o entitate blândă şi iubitoare, care se afla în prezent pe Pământ, pentru a ne ajuta să trecem în energia înaltă a ceea ce noi numim „noua noastră era“. Cuvintele lui Kryon au schimbat vieţi şi au adus Iubire şi Lumină, în unele dintre cele mai întunecate locuri din fiinţa noastră lăuntrică. Povestea din „DRUMUL SPRE ACASĂ“ a fost inspirată de Kryon şi scrisă de Lee Carroll.

Această parabolă fascinantă spune povestea lui Michael Thomas, un om aparent obişnuit, care s-a născut în Minnesota şi care acum lucrează în Los Angeles. El reprezintă simbolul american de normalitate… şi de nemulţumire. După ce are un accident care aproape îl omoară, Michael e vizitat de un înger înţelept, care îl întreabă ce anume vrea el, cu adevărat, de la viaţă. Michael răspunde că, de fapt, el vrea să meargă… ACASĂ!

Pentru a ajunge la destinaţia lui finală, Michael trebuie să treacă mai întâi printr-o serie de aventuri şi de încercări, într-un ţinut uluitor, plin de fiinţe angelice, de învăţători înţelepţi şi chiar de entităţi sinistre. Căutarea lui Michael este una emoţională, distractivă şi care inspiră veneraţie – o călătorie pe care nu prea şi-ar fi putut-o imagina.

Călătoriţi cu Michael Thomas în drumul său metafizic spre Acasă… este o călătorie minunată, memorabilă, care va rămâne cu voi, pentru totdeauna!