0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărţi: Spiritualitate
  3. Cărţi: Viaţă după moarte
  4. Ochii unui Înger
Carte

Ochii unui Înger

Ochii unui Înger. Editura For You
CumpărDetalii carte

Autor(i): Paul Elder
Editura: For You
Anul apariţiei: 2007
Pagini: 274 (14x20 cm)
Preţ: 17,34 Lei
Disponibilitate: în stoc

Credeţi în îngeri, ghizi spirituali călătorii ale sufletului, clarvedere? Paul Elder nu credea – cel puţin până în clipa când a avut trei experienţe în preajma morţii.

Deschideţi o poartă spirituală către Lumea Spiritelor

Iată exact ce i s-a întâmplat lui Paul Elder, ca urmare a unei experienţe de moarte clinică, în jurul vârstei de 41 de ani – i s-a deschis o poartă spirituală, iar viaţa sa obişnuită s-a schimbat fundamental. Totuşi, viaţa lui Paul Elder nu a fost niciodată una obişnuită.

Ca fost reporter de ştiri la televiziune şi primar al unui oraş canadian, Elder câştigase deja o recunoaştere internaţională. De acum, ca urmare a experienţelor sale spirituale şi a publicării cărţii, el va fi recunoscut ca un adevărat pionier şi un susţinător fervent al studiului individual şi ştiinţific al lumii spirituale care ne înconjoară.

După desele treceri prin poarta spirituală, Elder s-a întors cu o serie de revelaţii uimitoare asupra naturii noastre adevărate şi a scopului nostru în univers.

O carte cuprinzătoare, inspirată şi de mare importanţă, „Ochii unui înger“ descrie experienţe de moarte clinică şi de decorporalizare, într-o manieră în care nu s-a mai făcut până acum. Fiind o poveste a speranţei şi curajului, de natură să schimbe, într-o clipă, milioane de vieţi, ea va oferi cititorilor unor cărţi de genul Conversaţiilor cu Dumnezeu inspiraţia de a-şi crea propriile dialoguri cu propriile călăuze spirituale şi cu Dumnezeu.

Spre deosebire de alte cărţi de pe piaţă, „Ochii unui înger“ oferă o abordare comprehensivă, la prima mână, a unei remarcabile aventuri spirituale. Acţiunea cărţii te vrăjeşte, iar mesajul său va rezona adânc în sufletul cititorului.

„Dacă vreţi să creaţi propriile voastre conversaţii cu Dumnezeu, aceasta este o carte pe care va trebui să o citiţi.“ (Neale Donald Walsch, autorul cărţilor Conversaţii cu Dumnezeu).