Gemoterapie și fitohomeopatie
Rețete pentru tratament
Autor(i): Emilia Elena Iancu, Prof. dr. Constantin Pârvu,Editura: Uranus
Anul apariţiei: 2007
Pagini: 312 (17x24 cm)
Preţ: 40,00 Lei
Disponibilitate: în stoc
Autorul propune o metodă de scurtare a perioadei de acumulare a experienței șahistice.În premieră absolută, metoda propune înlocuirea experienței care se dobândește, în mod obișnuit, după jucarea a 100-200 de partide, cu recomandări pragmatice, de aritmetică elementară, pentru obținerea avantajului material necesar câștigării unei partide.Astfel, jucătorul începător va fi ferit de pericolul renunțării la șah, din cauza prea multor înfrângeri suferite, situație frecventă chiar și…
Aceasta este cea mai bună carte privind istoria românilor și formarea națiunilor europene scrisă în anul 551 d.Hr. și singurul izvor istoric direct, din mileniul 1.
Cel ce vrea să afle istoria Daciei din surse directe, adică din cronici contemporane evenimentelor sau apropiate ca timp, are parte de niște surprize. Prima ar fi aceea că despre Dacia și despre daci au scris nume ilustre, fie istorici, fie împărați sau cei din anturajul lor, ceea ce înseamnă că Dacia era un subiect demn de interes în acea vreme pentru contemporani.
Cartea lui Branislav Stefanoski oferă accesul la un tezaur concret de informații istorice necunoscute până acum în istoriografia română (Izvoare vechi și cercetări noi, Inscripțiile de la Sinaia, Despre rădăcinile creștinismului) și care, aceasta contează cel mai mult, sunt concordante cu izvoarele indirecte conținute în scrierile istoricilor antici, validate astfel după două milenii.
Carlo Troya demontează cea mai mare eroare a istoriei antice datorată lui Tacit și lui Pliniu cel Tânăr, aceea ca goții, prin cele două ramuri, ostrogoții și vizigoții ar fi fost triburi germanice. Aceasta eroare a viciat atât istoria popoarelor europene, cât și istoria arhitecturii europene.
Pagini cu rezultate:
12