0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Cărți: Dezvoltare personală
  3. Cărți: Prosperitate și succes
  4. Cum imposibilul devine posibil
Carte

Cum imposibilul devine posibil

Coperta cărții: Cum imposibilul devine posibil de la editura Vidia.
Cartea: Cum imposibilul devine posibil
Autor: Dr. Robert Anthony,
Editura: Vidia
Cumpăr
Autor(i): Dr. Robert Anthony,
Editura: Vidia
Colecţia: Dezvoltare umană NLP
Anul apariţiei: 2011
Pagini: 254 (13x20 cm)
ISBN:9786069272411
Preţ: 37,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

În sfârșit, formula avansată pentru succesul total, BIBLIA transformării personale și a materializării rapide a oricărei dorințe: magnetism personal, carisma, libertate, putere, bani, prieteni, idei strălucite, faima, dragoste, ORICE.

Maestrul mondial al succesului în viața – Dr. Robert Anthony – cunoaște procesul de materializare a oricărei dorințe, Procesul Creator și te învață și pe tine.

Tehnici fundamentale simple pentru activarea potențialului maxim și reproiectarea miraculoasă a destinului propriu!

Ai observat că uneori indiferent cât de pozitiv gândești lucrurile încep să meargă rău?

Perioadele astea par să nu se mai sfârșească. Imediat cum rezolvi o problemă, apare alta sau, mai rău, vin toate odată, parcă la pachet. Simți că nu se mai termină, că ți s-a epuizat răbdarea și îți dorești pur și simplu să evadezi, dar tocmai atunci problemele par să se amplifice… Probabil, pe măsură ce citești, îți amintești o perioadă grea din viața ta sau poate chiar acum treci prin asta. Senzația de apăsare și sufocare din interior este semnalul tău că te afli pe un drum greșit.

Cu toate acestea, există o veste bună, un adevăr ascuns în haosul aparent: tu ai în tine puterea magică să schimbi ce ți se petrece și să atragi cu rapiditate acele lucruri pe care ți le dorești!

Acum este un moment de răscruce în viața ta. Ești la un pas să descoperi „Cum imposibilul devine posibil“, o forță revelatoare a Universului, capabilă să transforme orice în orice, alchimia dezvoltării personale și elixirul fericirii!

Viața este rezultatul crezurilor noastre. Ceea ce gândim, ceea ce credem și ceea ce ne imaginăm în mod repetat se materializează în plan fizic, mai devreme sau mai târziu. De aceea, o analiză simplă a vieții tale așa cum este ea acum îți oglindește modul de gândire și crezurile tale din trecut. Ce turnură vor lua lucrurile de acum înainte depinde de ce începi să cultivi în grădina minții tale: gânduri constructive, pozitive, mărețe sau gânduri mici, negative și distructive.

  • Entuziasm
  • Motivație
  • Determinare Interioară

Sunt resursele-forță cu care poți face miracole în orice domeniul al vieții tale, iar cartea Dr. Robert Anthony este formula ideală ale acestor ingrediente la un loc; este pur și simplu revigorantă!

Milioane de oameni se simt binecuvântați datorită învățăturilor pe care acest maestru al succesului le împărtășește în cartea sa „Cum imposibilul devine posibil“ care a devenit pentru ei Biblia transformării și dezvoltării personale.

Te copleșește… Este de un entuziasm pur și simplu molipsitor și cel mai important pentru tine, funcționează rapid! Pune mâna pe ea, ia-o acasă și citește-o. Restul face ea. Începe să-ți materializezi dorințele acum și fă-ți o viață nouă!

Tu ce îți dorești…?

Cuprinsul cărţii: „Cum imposibilul devine posibil“

  • Întotdeauna ceva o să meargă prost
  • Sinele Superior și Sinele Creat
  • Gândirea în termenii imposibilității
  • Gândirea în termenii posibilității
  • Moartea - situație eminamente imposibilă
  • Extinderea și limitarea energiei creatoare
  • Cum să obții mai mult de la viață
  • Relații posibile și imposibile
  • Alegeri posibile