0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Mihaela Gheorghiu

Cărţi de Mihaela Gheorghiu

Mihaela Gheorghiu este șef de lucrări la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila“ din București, Facultatea de Medicină Generală, în cadrul Catedrei de Fiziopatologie și Imunologie, unde predă cursuri de fiziopatologie și imunologie.

Din 1999, este specializată în Radiologie-Imagistică Medicală. În 2006, a absolvit, la Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu“ din Cluj-Napoca, sub îndrumarea doamnei profesor dr. Liana Mărginean, cursul post-universitar de Analiză telemetrică non-lineară, disciplină pe care o practică și la ora actuală, la cabinetul personal din București.

Este autoare (autor coordonator, unic autor sau coautor) a numeroase volume și articole de specialitate publicate în țară și străinătate și a făcut parte din echipele unor proiecte de cercetare naționale și internaționale prestigioase.

Este inițiatoarea primului studiu din România asupra comportamentului factorului de creștere nervos Neurotrofina-3 în diverse patologii neurologice și în bronhopneumopatia obstructivă cronică.

În calitate de coautor a primit, în 2005, Premiul „Emil Pop“ al Academiei Oamenilor de Știință din România pentru lucrarea Dicționar Enciclopedic de Mediu.

Alături de conf. univ. dr. Traian Trandafir, este inițiatoare a seriilor de cursuri post-universitare „Medicina cuantică – o abordare modernă fiziopatologică“ și „Bazele Teoretice ale Medicinei Vibraționale“, derulate din 2009 până în 2017, inițial sub egida Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila“ București și apoi a Ordinului Practicienilor de Medicină Complementară/Alternativă din București, al cărui membru fondator este.


Cărţi de Mihaela Gheorghiu


Viul de dincolo de materie

Revelații cuantice în fiziopatologie

Autor(i): Mihaela Gheorghiu
Editura: Școala Ardeleană
Colecţia: Noua Spiritualitate
Anul apariţiei: 2021
Pagini: 364 (17x24 cm)
Preţ: 85,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Mihaela Gheorghiu publică o carte de avangardă, nescrisă încă în literatura noastră științifică. O lucrare originală, rod al unor preocupări care au solicitat un mare travaliu și o informare amplă, extinsă inter- și transdisciplinar. Corelațiile structurale și funcționale dintre om și Univers, înscrierea lor în contextul etic al tradițiilor noastre spirituale conferă, de asemenea, un apreciabil merit acestei lucrări.