0 titluri

Tel: 0722.940.581

 1. Acasă
 2. Cărți: Alimentație sănătoasă
 3. Cărți: Rețete culinare
 4. Bunătăți pentru musafiri
Carte

Bunătăți pentru musafiri

Coperta cărții: Bunătăți pentru musafiri – De la găluște de aur la jerbo de la editura Casa.
Cartea: Bunătăți pentru musafiri – De la găluște de aur la jerbo
Autor: Tóthné Libor Maria,
Editura: Casa
Cumpăr

De la găluște de aur la jerbo

Autor(i): Tóthné Libor Maria,
Editura: Casa
Colecţia: Gastronomie
Anul apariţiei: 2022
Pagini: 176 (21x26 cm)
ISBN:9786067872118
Preţ: 79,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

După cele trei cărți de succes prin intermediul cărora i-a condus pe cititori în lumea aluatului dospit și a coacerii pâinii, de data aceasta autoarea le propune 63 de rețete de bunătăți pentru oaspeți – de la găluște de aur la jerbo.

Mária Tóthné Libor coace prăjituri dulci sau sărate, cremoase ori crocante, toate urmând cu strictețe rețete precise, încercate, ceea ce conferă un sentiment de satisfacție patiserilor amatori și, nu în ultimul rând celor care gustă din bunătățile preparate de ea.

Când invităm musafiri, e bine să ne hotărâm din timp ce fel de prăjituri și în ce cantitate vom prepara. Altfel te pregătești pentru o scurtă întâlnire la o cafea cu prietenii, pentru o întrunire informală de seară, pentru o zi de naștere, pentru o petrecere pentru copii sau pentru o sărbătoare importantă.

Pentru o întâlnire mai scurtă de după-amiază, la un ceai sau o cafea, sunt ideale fursecurile, eventual o prăjitură care se prepară repede.

Dacă avem mai mult timp la dispoziție, cea mai bună alegere este un preparat din aluat dospit, acesta fiind după mine aperitivul cel mai bun.

De la zilele de naștere nu poate lipsi tortul, iar la sărbătorile mari, cum ar fi Paștele sau Crăciunul, preparăm mai multe feluri de prăjituri care se păstrează bine un timp mai îndelungat.

Cuprinsul cărţii: „Bunătăți pentru musafiri“

 • Prefață
 • Aluaturi dospite dulci
 • Aluaturi dospite sărate
 • Produse de patiserie sărate
 • Prăjituri dulci
 • Index
 • Despre autoare