Dulcețuri, gemuri și jeleuri… fără E-uri
pentru momente dulci din familie
Autor(i): Elisabeta TudoracheEditura: TKJ Publishing House
Anul apariţiei: 2009
Pagini: 95 (11x17 cm)
ISBN:9786069202777
Preţ: 8,00 Lei
Disponibilitate: în stoc
Regăsiți bucuria deplină a copilăriei! Aceea de a-ți vâri degetul într-un borcan de dulceață făcută cu dragoste!
Cu ajutorul explicațiilor simple, cu minimum de ustensile și cu fructe din grădină sau de la piață, veți deveni Zâna dulcețurilor!
Cu aceste rețete ușor de realizat, jeleul care nu se încheagă sau dulcețurile transformate în pastă de lipit nu vor mai fi decât amintiri urâte.
Să te joci de-a alchimistul deasupra unui vas cu dulceață sau gem: ce poate fi mai distractiv?
Descoperiți numeroase rețete clasice, ca dulceața de vișine, gemul de căpșuni și jeleul de gutui sau altele mai îndrăznețe ca jeleul de ceai, dulceața de lapte și jeleul de rodie.
Le dorim tuturor cititorilor aceeași plăcere pe care am încercat-o și noi la pregătirea acestor bunătăți. Alegerea fructelor după anotimp, stabilirea modului de prelucrare, curățatul și mărunțitul sunt clipe de mare satisfacție.
De la caise la tomate, de a struguri la fragi, de la kiwi la pepene galben sau la mere, această lucrare scrisă cu pasiune prezintă peste cincizeci de rețete de dulcețuri, gemuri și jeleuri, însoțite de sfaturi utile.
Aviz micilor și marilor pofticioși: anotimpul dulcețurilor durează tot anul!