0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Adam Alter

Cărţi de Adam Alter

Adam Alter este profesor de marketing la Stern School of Business, New York University, unde mai activează şi în cadrul departamentului de psihologie ca lector.

Adam Alter este doctor în psihologie socială, doctorat obţinut la Princeton cu o lucrare despre modul în care oamenii iau decizii care le influenţează viaţa de zi cu zi.

Este o prezenţă des întâlnită în cadrul conferinţelor organizate de universităţi de prestigiu precum Harvard, Yale, MIT, Stanford sau Cornell.


Cărţi de Adam Alter


Irezistibil

Irezistibil. Editura Publica
CumpărDetalii carte

Dependenţa de tehnologie şi afacerile din spatele ei

Autor(i): Adam Alter
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 400 (14x20 cm)
Preţ: 49,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Dacă nu te poţi opri din privit, accesat şi navigat, lasă din mână telefonul sau tableta şi citeşte „Irezistibil“ a lui Adam Alter, o carte importantă şi inovatoare, despre motivele pentru care suntem dependenţi de tehnologie, despre modul în care am ajuns aici şi despre lucrurile pe care ar trebui să le facem în continuare.

Roz tranchilizant

Roz tranchilizant. Editura Publica
Detalii carte

Autor(i): Adam Alter
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2013
Pagini: 328 (14x20 cm)
Preţ: 47,20 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Miraculoasa capacitate tranchilizantă a rozului bonbon a fost testată cu un Mister California plin de muşchi, campion la culturism, care şi-a umflat demonstrativ bicepşii de câteva ori la rând, fără pic de efort, dar s-a căznit din greu să-i încordeze şi-o singură dată, după ce s-a uitat îndelung la cartonul roz.