0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Adam Alter

Cărţi de Adam Alter

Adam Alter este profesor de marketing la Stern School of Business, New York University, unde mai activează și în cadrul departamentului de psihologie ca lector.

Adam Alter este doctor în psihologie socială, doctorat obținut la Princeton cu o lucrare despre modul în care oamenii iau decizii care le influențează viața de zi cu zi.

Este o prezență des întâlnită în cadrul conferințelor organizate de universități de prestigiu precum Harvard, Yale, MIT, Stanford sau Cornell.


Cărţi de Adam Alter


Roz tranchilizant

și alte influențe neașteptate asupra felului în care gândim, simțim și ne purtăm

Autor(i): Adam Alter
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2013
Pagini: 328 (14x20 cm)
Preţ: 47,20 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Miraculoasa capacitate tranchilizantă a rozului bonbon a fost testată cu un Mister California plin de mușchi, campion la culturism, care și-a umflat demonstrativ bicepșii de câteva ori la rând, fără pic de efort, dar s-a căznit din greu să-i încordeze și-o singură dată, după ce s-a uitat îndelung la cartonul roz.

Irezistibil

Dependența de tehnologie și afacerile din spatele ei

Autor(i): Adam Alter
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 400 (14x20 cm)
Preţ: 49,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Dacă nu te poți opri din privit, accesat și navigat, lasă din mână telefonul sau tableta și citește „Irezistibil“ a lui Adam Alter, o carte importantă și inovatoare, despre motivele pentru care suntem dependenți de tehnologie, despre modul în care am ajuns aici și despre lucrurile pe care ar trebui să le facem în continuare.