0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Adam Grant

Cărţi de Adam Grant

Adam Grant a absolvit Universitatea Harvard şi a obţinut doctoratul în psihologie organizaţională la Universitatea din Michigan.

Este profesor la Colegiul Wharton al Universităţii din Pennsylvania.

A fost recunoscut drept unul dintre cei mai influenţi gânditori de talie mondială din domeniul resurselor umane şi unul dintre profesorii favoriţi ai BusinessWeek.

Revista Poets and Quants l-a numit unul dintre cei mai buni 40 de profesori de business sub 40 de ani.

Grant a devenit profesor titular la Wharton pe când nu împlinise încă 30 de ani şi a primit distincţia Excellence in Teaching pentru fiecare dintre cursurile pe care le-a ţinut.

Prima sa carte, „A da şi a lua“, a devenit bestseller New York Times, a fost tradusă în 27 de limbi şi a fost declarată una dintre cele mai bune cărţi din 2013 de Amazon, Apple, Financial Times şi The Wall Street Journal.

Printre clienţii cărora Grant le oferă dizertaţii şi consultanţă se numără Google, NFL, Merck, Goldman Sachs, Disney Pixar, Naţiunile Unite şi Armata şi Marina SUA.

Publică editoriale la New York Times.


Cărţi de Adam Grant


Originalii

Originalii. Editura Publica
CumpărDetalii carte

Nonconformiştii care fac lumea să progreseze

Autor(i): Dr. Adam Grant
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 408 (20x14 cm)
Preţ: 55,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Folosind studii şi istorii surprinzătoare, din domenii variate precum afacerile, politica, sportul şi divertismentul, Grant explorează în cartea sa, „Originalii“, modul în care poţi recunoaşte o idee bună şi în care poţi vorbi deschis fără să fii redus la tăcere.