0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Adam Grant

Cărţi de Adam Grant

Adam Grant a absolvit Universitatea Harvard și a obținut doctoratul în psihologie organizațională la Universitatea din Michigan.

Este profesor la Colegiul Wharton al Universității din Pennsylvania.

A fost recunoscut drept unul dintre cei mai influenți gânditori de talie mondială din domeniul resurselor umane și unul dintre profesorii favoriți ai BusinessWeek.

Revista Poets and Quants l-a numit unul dintre cei mai buni 40 de profesori de business sub 40 de ani.

Grant a devenit profesor titular la Wharton pe când nu împlinise încă 30 de ani și a primit distincția Excellence in Teaching pentru fiecare dintre cursurile pe care le-a ținut.

Prima sa carte, „A da și a lua“, a devenit bestseller New York Times, a fost tradusă în 27 de limbi și a fost declarată una dintre cele mai bune cărți din 2013 de Amazon, Apple, Financial Times și The Wall Street Journal.

Printre clienții cărora Grant le oferă dizertații și consultanță se numără Google, NFL, Merck, Goldman Sachs, Disney Pixar, Națiunile Unite și Armata și Marina SUA.

Publică editoriale la New York Times.


Cărţi de Adam Grant


Originalii

Nonconformiștii care fac lumea să progreseze

Autor(i): Dr. Adam Grant,
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 408 (20x14 cm)
Preţ: 55,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Folosind studii și istorii surprinzătoare, din domenii variate precum afacerile, politica, sportul și divertismentul, Grant explorează în cartea sa, „Originalii“, modul în care poți recunoaște o idee bună și în care poți vorbi deschis fără să fii redus la tăcere.