0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Adela Moldovan

Cărţi de Adela Moldovan

Adela Moldovan este psihoterapeut specialist, format în terapie cognitiv-comportamentală, şi a obţinut titlul de doctor în psihologie în cadrul Universităţii „Babes-Bolyai“ din Cluj-Napoca, Departamentul de Psihologie Clinică şi Psihoterapie, având ca tematică tratamentul psihologic al obezităţii.

Preocupată de domeniul comportamentului alimentar, este şi ambasador voluntar al Jamie Oliver`s Food Revolution . În această calitate a desfăşurat mai multe proiecte de promovare a alimentaţiei sănătoase în grădiniţe şi şcoli.

Timp de doi ani a susţinut seminare pentru studenţii Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei din cadrul Universităţii „Babes-Bolyai“ la materiile „Psihodiagnostic“, „Intervenţii şi diagnostic la copii“ şi „Profile atipice de dezvoltare“.

În prezent susţine cursul „Psihologia comportamentului alimentar“ în cadrul Facultăţii de Biologie a Universităţii „Babes-Bolyai“.

Este managing partner la PsyLife Clinic şi susţine cursuri de formare profesională continuă pentru specialiştii interesaţi de domeniul psihologiei şi psihoterapiei, dar şi pentru părinţii interesaţi de dezvoltarea unor obiceiuri sănătoase de alimentaţie şi somn la copiii lor.

De asemenea, desfăşoară şedinţe de consiliere şi psihoterapie cu persoane afectate de tulburări de comportament alimentar sau cu familiile acestora.

Are numeroase participări la conferinţe şi lucrări publicate în reviste cu impact la nivel internaţional (Journal of Evidence-Based Psychotherapies, Eating Behaviors etc.).


Cărţi de Adela Moldovan


Tulburările de comportament alimentar şi obezitatea la copii şi adolescenţi

Tulburările de comportament alimentar şi obezitatea la copii şi adolescenţi. Editura Polirom
CumpărDetalii carte

Autor(i): Violeta Enea, Adela Moldovan, Raluca Anton
Editura: Polirom
Colecţia: Psihologie clinică şi psihoterapie
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 248 (13x20 cm)
Preţ: 34,95 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Obiectivul cărţii este de a umple golurile de informaţie din literatura de specialitate disponibilă în limba română prin abordarea terapeutică a tulburărilor de comportament alimentar la copii şi adolescenţi.