0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Adela Moldovan

Cărţi de Adela Moldovan

Adela Moldovan este psihoterapeut specialist, format în terapie cognitiv-comportamentală, și a obținut titlul de doctor în psihologie în cadrul Universității „Babes-Bolyai“ din Cluj-Napoca, Departamentul de Psihologie Clinică și Psihoterapie, având ca tematică tratamentul psihologic al obezității.

Preocupată de domeniul comportamentului alimentar, este și ambasador voluntar al Jamie Oliver’s Food Revolution . În această calitate a desfășurat mai multe proiecte de promovare a alimentației sănătoase în grădinițe și școli.

Timp de doi ani a susținut seminare pentru studenții Facultății de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității „Babes-Bolyai“ la materiile „Psihodiagnostic“, „Intervenții și diagnostic la copii“ și „Profile atipice de dezvoltare“.

În prezent susține cursul „Psihologia comportamentului alimentar“ în cadrul Facultății de Biologie a Universității „Babes-Bolyai“.

Este managing partner la PsyLife Clinic și susține cursuri de formare profesională continuă pentru specialiștii interesați de domeniul psihologiei și psihoterapiei, dar și pentru părinții interesați de dezvoltarea unor obiceiuri sănătoase de alimentație și somn la copiii lor.

De asemenea, desfășoară ședințe de consiliere și psihoterapie cu persoane afectate de tulburări de comportament alimentar sau cu familiile acestora.

Are numeroase participări la conferințe și lucrări publicate în reviste cu impact la nivel internațional (Journal of Evidence-Based Psychotherapies, Eating Behaviors etc.).


Cărţi de Adela Moldovan


Tulburările de comportament alimentar și obezitatea la copii și adolescenți

Autor(i): Violeta Enea, Adela Moldovan, Raluca Anton
Editura: Polirom
Colecţia: Psihologie clinică și psihoterapie
Anul apariţiei: 2017
Pagini: 248 (13x20 cm)
Preţ: 34,95 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Obiectivul cărții este de a umple golurile de informație din literatura de specialitate disponibilă în limba română prin abordarea terapeutică a tulburărilor de comportament alimentar la copii și adolescenți.