0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Alain De Botton

Cărţi de Alain De Botton

Alain De Botton este autorul a numeroase bestselleruri internaţionale, precum „Consolările filozofiei“ (2000), „Cum îţi poate schimba viaţa Proust“ (1997), „Arhitectura fericirii“ (2006) sau „Religia pentru atei“ (2012).

În 2008 fondează la Londra The School of Life, o organizaţie care propune – prin centrele din Londra, Melbourne, Rio de Janeiro, Paris şi Amsterdam – un tip alternativ de educaţie, axat pe experienţele vieţii de zi cu zi.

În 2009 a fondat Living Architecture, o iniţiativă socială care revoluţionează ideea de spaţiu de vacanţă, încurajând totodată arhitectura contemporană.


Cărţi de Alain De Botton


Arhitectura fericirii

Arhitectura fericirii. Editura Vellant
CumpărDetalii carte

Arta secretă de a-ţi decora viaţa

Autor(i): Alain De Botton
Editura: Vellant
Anul apariţiei: 2009
Pagini: 352 (15x21 cm)
Preţ: 45,18 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Alain de Botton analizează cum ne este influenţată starea de spirit de clădirile în care locuim, lucrăm şi interacţionăm, arătându-ne, în acelaşi timp, cum putem construi spaţii care să ne crească şansele de-a fi fericiţi.

Arta ca terapie

Arta ca terapie. Editura Vellant
CumpărDetalii carte

Autor(i): Alain De Botton, John Armstrong
Editura: Vellant
Colecţia: Cărţi însemnate
Anul apariţiei: 2014
Pagini: 240 (27x20 cm)
Preţ: 135,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Abordarea tradiţională în istoria artei ne arată când, unde şi de către cine a fost creată o operă de artă, dar nu reuşeşte să ne convingă de relevanţa şi importanţa artei în viaţa noastră.

Alain de Botton şi John Armstrong ne propun o nouă perspectivă asupra artei în viaţa fiecăruia dintre noi: aceasta poate fi utilă, relevantă şi, mai presus de toate, terapeutică.

Alain de Botton şi John Armstrong ne propun o privire nouă asupra subiectului: arta nu doar ca obiect al contemplaţiei, ci ca mijloc de cunoaştere şi înţelegere a propriei vieţi.

Această carte vorbeşte despre lecţiile neaşteptate de viaţă aflate în spatele unor lucrări de artă: arta ca formă de terapie.