0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Alexander Taub

Cărţi de Alexander Taub

Alexander Taub.
Alexander Taub

Alex Taub are o diplomă în economie de la Universitatea Yeshiva și este cofondator al SocialRank, instrument ce ajută companiile să afle mai multe informații despre oamenii care le urmăresc pe rețelele de socializare.

A fost șef al departamentului pentru dezvoltarea afacerii și parteneriate în cadrul departamentului de integrări online de la Dwolla, o firmă de servicii de plăți cu sediul în lowa, și la Aviary, start-up cu sediul în New York, care furnizează IPA-uri de editare a imaginilor pentru dispozitive web și mobile.

Alex Taub activează pe scena tehnologică din New York ca fondator al Întrunirilor pentru Dezvoltarea Afacerii și consilier pentru companiile aflate la început de drum. A apărut în revista Business Insider la secțiunea „Top 20 sub 25 de ani“ de pe scena tehnologică din New York.

Are totodată un blog extrem de popular, intitulat Alex’s Tech Thoughts („Gândurile tehnice ale lui Alex“); a publicat articole în Fast Company, New York Observer, The Next Web și VentureBeat; predă cursuri de dezvoltare a afacerii; a fost citat de multe site-uri tehnologice, inclusiv de TechCrunch, Gigaom, New York Times, Business Insider, Mashable și PC Magazine. Este și colaborator al secțiunii pentru antreprenori a revistei Forbes.


Cărţi de Alexander Taub


Pitch de mare succes

Tot ce trebuie să știi despre dezvoltarea afacerii, parteneriate și încheierea acordurilor care contează

Autor(i): Alexander Taub, Ellen DaSilva
Editura: ACT și Politon
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 220 (15x23 cm)
ISBN:9786068739199
Preţ: 39,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

„Pitch de mare succes“ este o carte pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastră. Veți găsi aici cele mai bune metode pentru dezvoltarea unei afaceri și veți descoperi că rolul cel mai important în lumea start-up-urilor îl au pitch-urile care vă pot conduce spre parteneriate de un real succes.