0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Alla Svirinskaya

Cărţi de Alla Svirinskaya

Alla Svirinskaya este expertă de renume mondial în medicină holistică şi vindecătoare. Provine dintr-o familie cu o tradiţie de cinci gene raţii în domeniul vindecării. A crescut în Rusia sovietică şi a fost instruită în această artă de mama ei.

A studiat Medicina în Rusia şi a primit o bursă de studiu în India şi Sri Lanka, unde a intrat în contact cu acele curente din gândirea şi practica orientală bazate pe înţelegerea câmpurilor energetice ale corpului, sau aura acestuia.

Ca vindecătoare, Alla înregistrează un succes notabil în activitatea ei, inspirându-şi clienţii să facă transformări în viaţă. Îi ajută să înţeleagă care factori contribuie la starea lor de bine.

Ca autoare, are cărţi traduse în peste 12 limbi.

Dincolo de aceste preocupări, Alla este consultant senior pentru faimoase centre de SPA de peste tot din lume.

A semnat, de asemenea, ocazional, şi editoriale pentru cea mai renumită revistă de specialitate din Marea Britanie, Spirit and Destiny.


Cărţi de Alla Svirinskaya


Secretele energiei

Secretele energiei. Editura Curtea Veche
CumpărDetalii carte

Un plan imbatabil pentru o sănătate înfloritoare

Autor(i): Alla Svirinskaya
Editura: Curtea Veche
Colecţia: EZO
Anul apariţiei: 2013
Pagini: 384 (13x20 cm)
Preţ: 28,90 Lei
Disponibilitate: în stoc

Dacă visezi la o stare de bine generală, trebuie să ai grijă cum îţi gestionezi energia vitală. Alimentaţie, practici terapeutice, suplimente alimentare: pentru ca toate acestea să funcţioneze (şi nu oricum, ci cu rezultate pe termen lung!), trebuie să le potriveşti cu fluxul tău energetic. Programul prezentat în această carte are în vedere metode de detoxificare şi de reîncărcare energetică în planurile mental, corporal şi emoţional.