0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Amy Cuddy

Cărţi de Amy Cuddy

Amy Cuddy este cunoscută în întreaga lume pentru discursul ei TED din 2012, al doilea ca număr de vizualizări din istoria TED.

Este profesoară și cercetătoare la Harvard Business School, unde studiază influența comportamentului nonverbal și a deciziilor instantanee asupra oamenilor.

Lucrările ei au apărut în jurnale academice de renume și au fost menționate de National Public Radio și de nenumărate publicații, printre care The New York Times, The Wall Street Journal, The Economist, Wired și Fast Company.

Cuddy a fost declarată „Game Changer“ de revista Time și „Rising Star“ de Association for Psychological Science, a fost inclusă pe lista celor „50 de femei care schimbă lumea“ de Business Insider și face parte din grupul Young Global Leaders al World Economic Forum.

Locuiește la Boston împreună cu soțul și fiul său.


Cărţi de Amy Cuddy


Prezență

Găsește-ți echilibrul între corp și minte în fața marilor provocări

Autor(i): Amy Cuddy
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 400 (20x14 cm)
Preţ: 49,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Amy Cuddy a captivat zeci de milioane de spectatori din lumea întreagă cu discursul ei TED despre „postúrile puternice“. Acum prezintă datele științifice uimitoare din spatele efectelor fascinante ale corpului asupra minții și ne învață cum să folosim tehnici simple pentru a ne elibera de teamă în momentele de mare presiune, pentru a acționa la maximă capacitate, pentru a stabili legături cu ceilalți și, nu în ultimul rând, pentru a le da și lor puterea de a face același lucru.