0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Amy Cuddy

Cărţi de Amy Cuddy

Amy Cuddy este cunoscută în întreaga lume pentru discursul ei TED din 2012, al doilea ca număr de vizualizări din istoria TED.

Este profesoară şi cercetătoare la Harvard Business School, unde studiază influenţa comportamentului nonverbal şi a deciziilor instantanee asupra oamenilor.

Lucrările ei au apărut în jurnale academice de renume şi au fost menţionate de National Public Radio şi de nenumărate publicaţii, printre care The New York Times, The Wall Street Journal, The Economist, Wired şi Fast Company.

Cuddy a fost declarată „Game Changer“ de revista Time şi „Rising Star“ de Association for Psychological Science, a fost inclusă pe lista celor „50 de femei care schimbă lumea“ de Business Insider şi face parte din grupul Young Global Leaders al World Economic Forum.

Locuieşte la Boston împreună cu soţul şi fiul său.


Cărţi de Amy Cuddy


Prezenţă

Prezenţă. Editura Publica
CumpărDetalii carte

Găseşte-ţi echilibrul între corp şi minte în faţa marilor provocări

Autor(i): Amy Cuddy
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 400 (20x14 cm)
Preţ: 49,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Amy Cuddy a captivat zeci de milioane de spectatori din lumea întreagă cu discursul ei TED despre „postúrile puternice“. Acum prezintă datele ştiinţifice uimitoare din spatele efectelor fascinante ale corpului asupra minţii şi ne învaţă cum să folosim tehnici simple pentru a ne elibera de teamă în momentele de mare presiune, pentru a acţiona la maximă capacitate, pentru a stabili legături cu ceilalţi şi, nu în ultimul rând, pentru a le da şi lor puterea de a face acelaşi lucru.