0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Andre Agassi

Cărţi de Andre Agassi

Andre Agassi este unul dintre cei mai carismatici jucători care au activat în circuitul profesionist de tenis ATP.

Figură controversată, mereu aflat la graniţa dintre puseurile auto-distructive şi mania pentru perfecţiune, Andre a şocat afirmând adeseori că urăşte sincer tenisul.

Acest lucru însă nu l-a împiedicat să câştige opt turnee de Mare Şlem, să fie în diferite perioade ale carierei sale numărul unu mondial şi să fie catalogat drept cel mai bun jucător la returul de serviciu din istoria tenisului.

Născut în anul 1970 într-o familie modestă din Las Vegas, Nevada, copilăria i-a fost marcată de figura paternală, un bărbat dominator şi irascibil, al cărui unic scop în viaţă era să-şi transforme unul dintre copii într-un campion la tenis.

Căsătorit timp de doi ani cu celebra actriţă Brooke Shields, Agassi este una dintre cele mai reprezentative figuri în tenisul mondial, atât prin calitatea jocului prestat, cât şi prin caracterul rebel al firii sale.

Din 2001 este căsătorit cu multipla campioană Steffi Graf, alături de care are doi copii, Jaden şi Jaz.

Andre Agassi deţine două recorduri greu de egalat, fiind singurul jucător din lume care se poate lăuda cu un Golden Şlem (câştigarea tuturor celor patru turnee de Mare Şlem plus o medalie olimpică de aur la Atlanta în 1996) şi cel mai în vârstă jucător din lume care s-a situat pe poziţia numărul unu în clasamentul ATP (performanţă obţinută la vârsta de 33 de ani).

Andre s-a retras din tenisul profesionist în anul 2006.


Cărţi de Andre Agassi


Open

Open. Editura Publica
CumpărDetalii carte

O autobiografie

Autor(i): Andre Agassi
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2011
Pagini: 520 (13x20 cm)
Preţ: 43,35 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Mai mult decât o carte de memorii despre viaţa unui profesionist în tenis, „Open“ este povestea captivantă a unei vieţi remarcabile.