0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Andre Agassi

Cărţi de Andre Agassi

Andre Agassi este unul dintre cei mai carismatici jucători care au activat în circuitul profesionist de tenis ATP.

Figură controversată, mereu aflat la granița dintre puseurile auto-distructive și mania pentru perfecțiune, Andre a șocat afirmând adeseori că urăște sincer tenisul.

Acest lucru însă nu l-a împiedicat să câștige opt turnee de Mare Șlem, să fie în diferite perioade ale carierei sale numărul unu mondial și să fie catalogat drept cel mai bun jucător la returul de serviciu din istoria tenisului.

Născut în anul 1970 într-o familie modestă din Las Vegas, Nevada, copilăria i-a fost marcată de figura paternală, un bărbat dominator și irascibil, al cărui unic scop în viață era să-și transforme unul dintre copii într-un campion la tenis.

Căsătorit timp de doi ani cu celebra actriță Brooke Shields, Agassi este una dintre cele mai reprezentative figuri în tenisul mondial, atât prin calitatea jocului prestat, cât și prin caracterul rebel al firii sale.

Din 2001 este căsătorit cu multipla campioană Steffi Graf, alături de care are doi copii, Jaden și Jaz.

Andre Agassi deține două recorduri greu de egalat, fiind singurul jucător din lume care se poate lăuda cu un Golden Șlem (câștigarea tuturor celor patru turnee de Mare Șlem plus o medalie olimpică de aur la Atlanta în 1996) și cel mai în vârstă jucător din lume care s-a situat pe poziția numărul unu în clasamentul ATP (performanță obținută la vârsta de 33 de ani).

Andre s-a retras din tenisul profesionist în anul 2006.


Cărţi de Andre Agassi


Open

O autobiografie

Autor(i): Andre Agassi
Editura: Publica
Colecţia: Youngster
Anul apariţiei: 2011
Pagini: 520 (13x20 cm)
Preţ: 59,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Mai mult decât o carte de memorii despre viața unui profesionist în tenis, „Open“ este povestea captivantă a unei vieți remarcabile.