0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Andreas Moritz

Cărţi de Andreas Moritz

Andreas Moritz este practicant de Ayurveda, iridologie, shiatsu, scriitor și artist.

Născut în partea de sud-vest a Germaniei la 27 ianuarie 1954, Andreas Moritz a trebuit să facă față multor boli severe, încă de la o vârstă fragedă, ceea ce l-a obligat să studieze regimul alimentar, nutriția și diferite metode de vindecare naturală încă din copilărie.

Până la vârsta de 20 de ani Moritz și-a finalizat pregătirea atât în iridologie - știința de diagnosticare prin cercetarea ochiului cât și în dietetică.

În 1981, a început să studieze medicina Ayurveda în India și și-a finalizat pregătirea ca practicant calificat de Ayurveda în Noua Zeelandă în 1991.

Mai mult decât să se mulțumească doar cu tratarea simptomelor bolii, Andreas Moritz și-a dedicat munca vieții lui înțelegerii și tratării cauzelor originare ale bolii.

Datorită strategiei sale holistice, a avut un mare succes în cazuri de boală terminală, unde metodele convenționale de vindecare s-au dovedit zadarnice.

Din 1988 el practică arta japoneză de vindecare, shiatsu, care i-a oferit înțelegeri ale sistemului energetic al corpului. În plus, a dedicat opt ani de cercetare gândirii și rolului său important în domeniul medicinei minte/corp.

Andreas Moritz este, de asemenea, autorul următoarelor cărți: Secretele nemuritoare ale sănătății și întineririi, Cancerul nu este o boală, Ridicarea vălului dualității, Este timpul să renaști, Fără boli de inimă, Pași simpli către o vindecare totală, Diabetul-Stop, Finalul mitului SIDA, Vindecă-te cu lumina soarelui, Ascultă șoaptele – trăiește-ți visul.

În timpul călătoriilor sale prin lume, s-a consultat cu șefi de state și membri ai guvernelor din Europa, Asia și Africa și a citit foarte mult despre subiectele referitoare la sănătate, la medicina minte/corp și spiritualitate.

Celebrul său curs Secretele nemuritoare ale sănătății și întineririi îi ajută pe oameni să își asume responsabilitatea pentru propria lor sănătate și stare de bine.

Deși a încetat recent să mai scrie pentru forum, acesta conține o arhivă vastă a răspunsurilor sale la mii de întrebări pe o varietate de teme privind sănătatea.

De când s-a mutat în Statele Unite în 1998, Moritz s-a implicat în dezvoltarea unui sistem de vindecare nou și inovativ, numit Arta Energiei Chi, care vizează cauzele originare ale multor boli cronice. Arta Energiei Chi constă dintr-o serie de picturi în ulei cu raze de lumină codificate care pot restabili instantaneu curgerea energiei vitale (Chi) în organele și sistemele corpului.

Moritz este și fondatorul Sacred Santemony - Divine Chanting for Every Occasion, un sistem puternic de frecvențe de sunet generate special, care pot transforma temerile adânc înrădăcinate, alergiile, traumele și blocajele mentale sau emoționale în oportunități folositoare de dezvoltare și inspirație în câteva momente.


Cărţi de Andreas Moritz


Scapă de pietre la ficat și fiere

Scapă de pietre la ficat și fiere. Editura Benefica
Detalii carte

Autor(i): Andreas Moritz
Editura: Benefica
Anul apariţiei: 2012
Pagini: 255 (13x20 cm)
Preţ: 35,00 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Aproape fiecare pacient suferind de o boală cronică are o cantitate excesivă de calculi biliari la ficat. Un medic poate cu ușurință confirma acest lucru prin recomandarea pe care o face pacientului bolnav de a face o detoxifiere a ficatului. Cartea lui Andreas Moritz a ajutat în mod real mii de pacienți să-și redobândească starea de sănătate prin procedura de eliminare a pietrelor din ficat.