0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Andreas Moritz

Cărţi de Andreas Moritz

Andreas Moritz este practicant de Ayurveda, iridologie, shiatsu, scriitor şi artist.

Născut în partea de sud-vest a Germaniei la 27 ianuarie 1954, Andreas Moritz a trebuit să facă faţă multor boli severe, încă de la o vârstă fragedă, ceea ce l-a obligat să studieze regimul alimentar, nutriţia şi diferite metode de vindecare naturală încă din copilărie.

Până la vârsta de 20 de ani Moritz şi-a finalizat pregătirea atât în iridologie - ştiinţa de diagnosticare prin cercetarea ochiului cât şi în dietetică.

În 1981, a început să studieze medicina Ayurveda în India şi şi-a finalizat pregătirea ca practicant calificat de Ayurveda în Noua Zeelandă în 1991.

Mai mult decât să se mulţumească doar cu tratarea simptomelor bolii, Andreas Moritz şi-a dedicat munca vieţii lui înţelegerii şi tratării cauzelor originare ale bolii.

Datorită strategiei sale holistice, a avut un mare succes în cazuri de boală terminală, unde metodele convenţionale de vindecare s-au dovedit zadarnice.

Din 1988 el practică arta japoneză de vindecare, shiatsu, care i-a oferit înţelegeri ale sistemului energetic al corpului. În plus, a dedicat opt ani de cercetare gândirii şi rolului său important în domeniul medicinei minte/corp.

Andreas Moritz este, de asemenea, autorul următoarelor cărţi: Secretele nemuritoare ale sănătăţii şi întineririi, Cancerul nu este o boală, Ridicarea vălului dualităţii, Este timpul să renaşti, Fără boli de inimă, Paşi simpli către o vindecare totală, Diabetul-Stop, Finalul mitului SIDA, Vindecă-te cu lumina soarelui, Ascultă şoaptele – trăieşte-ţi visul.

În timpul călătoriilor sale prin lume, s-a consultat cu şefi de state şi membri ai guvernelor din Europa, Asia şi Africa şi a citit foarte mult despre subiectele referitoare la sănătate, la medicina minte/corp şi spiritualitate.

Celebrul său curs Secretele nemuritoare ale sănătăţii şi întineririi îi ajută pe oameni să îşi asume responsabilitatea pentru propria lor sănătate şi stare de bine.

Deşi a încetat recent să mai scrie pentru forum, acesta conţine o arhivă vastă a răspunsurilor sale la mii de întrebări pe o varietate de teme privind sănătatea.

De când s-a mutat în Statele Unite în 1998, Moritz s-a implicat în dezvoltarea unui sistem de vindecare nou şi inovativ, numit Arta Energiei Chi, care vizează cauzele originare ale multor boli cronice. Arta Energiei Chi constă dintr-o serie de picturi în ulei cu raze de lumină codificate care pot restabili instantaneu curgerea energiei vitale (Chi) în organele şi sistemele corpului.

Moritz este şi fondatorul Sacred Santemony - Divine Chanting for Every Occasion, un sistem puternic de frecvenţe de sunet generate special, care pot transforma temerile adânc înrădăcinate, alergiile, traumele şi blocajele mentale sau emoţionale în oportunităţi folositoare de dezvoltare şi inspiraţie în câteva momente.


Cărţi de Andreas Moritz


Scapă de pietre la ficat şi fiere

Scapă de pietre la ficat şi fiere. Editura Benefica
CumpărDetalii carte

Autor(i): Andreas Moritz
Editura: Benefica
Anul apariţiei: 2012
Pagini: 255 (13x20 cm)
Preţ: 35,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Aproape fiecare pacient suferind de o boală cronică are o cantitate excesivă de calculi biliari la ficat. Un medic poate cu uşurinţă confirma acest lucru prin recomandarea pe care o face pacientului bolnav de a face o detoxifiere a ficatului. Cartea lui Andreas Moritz a ajutat în mod real mii de pacienţi să-şi redobândească starea de sănătate prin procedura de eliminare a pietrelor din ficat.