0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Andrej Vizjak

Cărţi de Andrej Vizjak

Dr. Andrej Vizjakeste liderul pentru Serviciile de Consultanţă în Afaceri ale PwC pentru Europa de Sud-Est şi face parte din echipa de management a PwC pentru Servicii de Consultanţă în Europa Centrală şi de Est.

Cu o experienţă remarcabilă în consultanţă strategică, Dr. Andrej Vizjak are o cunoaştere profundă a mediului de afaceri din regiune.

Înainte de a se alătura PwC, a coordonat operaţiunile din Europa Centrală şi de Est ale unei importante companii de consultanţă de management şi a ocupat poziţii de conducere în diverse organizaţii, printre care cea de Vice-Preşedinte Executiv al grupului german de media Bertelsmann.

În acelaşi timp, Andrej este profesor de Administrarea Afacerilor la Universitatea Eichstatt şi predă în cadrul programelor Executive MBA la IEDC Bled şi Cotrugli Business School în Slovenia, precum şi la MIB Trieste în Italia.

Totodată, deţine titluri de Doctor în Administrarea Afacerilor de la Universitatea din München şi Universitatea din Ljubljana. Andrej Vizjak este autor sau co-autor al numeroase lucrări publicate în mai multe limbi.


Cărţi de Andrej Vizjak


Formule de succes pentru următorul deceniu

Formule de succes pentru următorul deceniu. Editura Publica
CumpărDetalii carte

Companii care au învins criza

Autor(i): Dr. Andrej Vizjak, Vasile Iuga
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2011
Pagini: 536 (14x20 cm)
Preţ: 76,10 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Cum de au reuşit unele companii, chiar de dimensiuni mici şi mijlocii, să evite vârtejul crizei economice globale, care a înghiţit giganţi din toate industriile?

Cartea de faţă demonstrează, cu numeroase exemple, din România şi din regiune, dar şi de la nivel mondial, că secretul succesului se află în aplicarea unor strategii bine definite.