0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Andrej Vizjak

Cărţi de Andrej Vizjak

Dr. Andrej Vizjakeste liderul pentru Serviciile de Consultanță în Afaceri ale PwC pentru Europa de Sud-Est și face parte din echipa de management a PwC pentru Servicii de Consultanță în Europa Centrală și de Est.

Cu o experiență remarcabilă în consultanță strategică, Dr. Andrej Vizjak are o cunoaștere profundă a mediului de afaceri din regiune.

Înainte de a se alătura PwC, a coordonat operațiunile din Europa Centrală și de Est ale unei importante companii de consultanță de management și a ocupat poziții de conducere în diverse organizații, printre care cea de Vice-Președinte Executiv al grupului german de media Bertelsmann.

În același timp, Andrej este profesor de Administrarea Afacerilor la Universitatea Eichstatt și predă în cadrul programelor Executive MBA la IEDC Bled și Cotrugli Business School în Slovenia, precum și la MIB Trieste în Italia.

Totodată, deține titluri de Doctor în Administrarea Afacerilor de la Universitatea din München și Universitatea din Ljubljana. Andrej Vizjak este autor sau co-autor al numeroase lucrări publicate în mai multe limbi.


Cărţi de Andrej Vizjak


Formule de succes pentru următorul deceniu

Companii care au învins criza

Autor(i): Dr. Andrej Vizjak, Vasile Iuga,
Editura: Publica
Anul apariţiei: 2011
Pagini: 536 (14x20 cm)
Preţ: 76,10 Lei
Disponibilitate: STOC EPUIZAT!
Nu ştim dacă şi când mai primim această carte.


Cum de au reușit unele companii, chiar de dimensiuni mici și mijlocii, să evite vârtejul crizei economice globale, care a înghițit giganți din toate industriile?

Cartea de față demonstrează, cu numeroase exemple, din România și din regiune, dar și de la nivel mondial, că secretul succesului se află în aplicarea unor strategii bine definite.