0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Andrew Harvey

Cărţi de Andrew Harvey

Andrew Harvey este poet, romancier, traducător, mistic erudit şi învăţător spiritual de renume internaţional.

S-a născut în India de Sud, în 1952. S-a mutat în Anglia la vârsta de nouă ani şi, mai târziu, a studiat la Universitatea Oxford, unde a devenit student la All Souls College, în 1973.

În 1977 a revenit în India, pentru prima dată de când plecase în copilărie, şi a trăit câteva experienţe mistice, care au dus la o serie de iniţieri în diverse tradiţii mistice, pentru a învăţa secretele şi practicile acestora.

Harvey a predat la Universitatea Oxford, Universitatea Cornell, Facultăţile Hobart şi William Smith, la The California Institute of Integral Studies (Institutul Californian de Studii Integrale) şi la University of Creation Spirituality (azi, Wisdom University) (Universitatea de Spiritualitate Creativă; azi, Universitatea Înţelepciunii), precum şi la diverse biserici şi centre spirituale din Statele Unite, Anglia şi Europa.

Harvey a fost subiectul unui documentar din 1993, realizat de BBC, The Making of a Modern Mystic (Formarea misticului modern), şi a apărut în multe altele, inclusiv în Rumi Turning Ecstatic (Extazul lui Rumi), The Return of Rumi (Întoarcerea lui Rumi), The Consciousness of the Christ (Conştiinţa Hristică), precum şi într-un documentar despre viaţa şi munca lui Marion Woodman. Propriul documentar, Sacred Activism (Activismul Sacru), a fost realizat de Hartley Film Foundation în 2005. Pe site-ul www.myss.com şi pe YouTube găsiţi câteva dintre cursurile sale.Speranţa – Ghid de Activism Sacru este scrisă de Andrew Harvey, fondatorul Institutului de Activism Sacru. Este o carte care, deşi ne prezintă adevărurile triste ale lumii în care trăim, ne dă speranţa că putem trece peste dificultăţile vieţii, găsind în noi puterea de a ne transforma, iar dacă ne transformăm pe noi, vom transforma, cu siguranţă, şi lumea.


Cărţi de Andrew Harvey


Speranţa. Ghid de Activism Sacru

Speranţa. Ghid de Activism Sacru. Editura For You
CumpărDetalii carte

Autor(i): Andrew Harvey
Editura: For You
Anul apariţiei: 2015
Pagini: 264 (14x20 cm)
Preţ: 27,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

„Speranţa – Ghid de Activism Sacru“ este scrisă de Andrew Harvey, fondatorul Institutului de Activism Sacru. Este o carte care, deşi ne prezintă adevărurile triste ale lumii în care trăim, ne dă speranţa că putem trece peste dificultăţile vieţii, găsind în noi puterea de a ne transforma, iar dacă ne transformăm pe noi, vom transforma cu siguranţă, şi lumea.