0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Andrew Weil

Cărţi de Andrew Weil

Dr. Andrew Weil este un specialist recunoscut în întreaga lume, un pionier și un lider în domeniul medicinei integrative, ce reprezintă o nouă abordare a complexității sănătății ființei umane, care se adresează minții, corpului și spiritului.

Dr. Weil a absolvit studiile medicale și a urmat studiile de biologie (botanică) la Harvard. Este fondator și director la Arizona Center for Integrative Medicine la University of Arizona Health Science Center, unde este, totodată, profesor clinician de medicină și profesor de reumatologie integrativă.

Dr. Weil este specializat în menținerea unui stil de viață sănătos și în gerontologie. Cărțile lui, apreciate în întreaga lume, ce includ titluri precum Să îmbătrânim sănătos și Sănătate optimă în 8 săptămâni s-au vândut în aproximativ 10 milioane de exemplare.

Este autorul unui buletin informativ lunar, Self Healing, și are un site propriu, www.drweil.com.

Fiind o prezență activă în media, întrucât redactează rubrica dedicată medicinei integrative din revista Prevention, și un invitat permanent al show-urilor cu audiență națională, dr. Weil pune la dispoziția publicului o valoroasă perspectivă și informații prețioase despre modul în care se împletesc în viața pacienților practicile tradiționale medicale cu medicina complementară, pentru a optimiza forța de vindecare naturală a organismului uman.


Cărţi de Andrew Weil


Fericire spontană

Autor(i): Dr. Andrew Weil,
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Biblioterapia
Anul apariţiei: 2013
Pagini: 384 (13x20 cm)
Preţ: 45,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Dr. Weil ne oferă o varietate de metode, validate științific și extrase atât din psihologia orientală, cât și din cea occidentală, pentru a contracara stările emoționale negative și pentru a întări sentimentele de mulțumire, confort, reziliență, serenitate și echilibru emoțional.