0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Anna Bîkova

Cărţi de Anna Bîkova

Anna Bîkova s-a născut în 22 noiembrie 1977 în orașul Polevskoi din regiunea Sverdlovsk.

În copilărie, mama sa, bibliotecară de meserie, lucra până seara târziu. O lua de la grădinița cu program prelungit și o ținea cu ea la serviciu până la ora 20.00. Acolo, micuța Anna își petrecea timpul citind cărți și răsfoind reviste. Învață să citească de la 4 ani și lectura cărților rămâne hobby-ul ei preferat.

Gândirea matematică o moștenește de la tată, inginer proiectat.

După terminarea liceului, se mută în Ekaterinburg, unde locuiește și azi.

Decizia de a urma cursurile facultății de matematică a dezamăgit-o pe profesoara de literatură (convinsă că Anna va alege jurnalismul) și pe profesoara de desen (convinsă că Anna va continua studiul desenului).

După 20 de ani, Anna Bîkova se simte mai atrasă de literatură și de desen decât de matematică, dar nu regretă decizia luată, convinsă de ceea ce a spus Lomonosov, că matematica pune ordine în gândire.

După absolvire, predă matematica în ciclul gimnazial. După nașterea primului copil, descoperă că psihologia copilului o interesează mai mult decât predarea matematicii. La scurt timp, dă liceul pe grădiniță, spre stupoarea colegilor, care nu au înțeles de ce a renunțat la cariera înfloritoare în învățământul liceal pentru a fi o simplă educatoare.

După nașterea celui de-al doilea copil în 2010 termină facultatea de psihologie și devine, astfel, psiholog, unul de succes.

Anna Bîkova este și o blogge-riță de succes.


Cărţi de Anna Bîkova


Copilul independent sau cum să fii o mamă „leneșă“

Autor(i): Anna Bîkova,
Editura: Paralela 45
Colecţia: Biblioteca pentru părinți
Anul apariţiei: 2016
Pagini: 256 (13x21 cm)
Preţ: 35,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Pentru părinții cărora le pasă de copilul lor, experiența și sfaturile ei, împărtășite aici într-un mod prietenos și cu foarte mult umor, pot constitui rețeta magică a unei educații armonioase, care să-l ajute să ducă o viață mai bună.