0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Anne Lamott

Cărţi de Anne Lamott

Anne Lamott (n. 1954), autoare, profesoară şi activistă politică a mişcării progresiste din cadrul Bisericii Reformate, este una dintre vocile feminine importante ale ultimelor decenii din viaţa culturală americană.

A devenit extrem de populară în urma unui documentar despre viaţa ei şi ca urmare a activităţii sale de pe reţelele de socializare. Documentar realizat în 2010 de celebra regizoare Freida Lee Mock, deţinătoare a unui Premiu Oscar.

A scris mai multe cărţi de ficţiune, dar este cunoscută în primul rând pentru lucrările în care abundă elementele autobiografice, pretexte pentru interogarea marilor teme ale vieţii spirituale.

De curând, Anne Lamott a primit prestigiosul premiu „Guggenheim Fellowship“ şi a fost inclusă în California Hall of Fame.


Cărţi de Anne Lamott


Suflete cusute

Suflete cusute. Editura Curtea Veche
CumpărDetalii carte

Un ghid despre sens, speranţă şi vindecare

Autor(i): Anne Lamott
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Biblioterapia
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 96 (13x20 cm)
Preţ: 28,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Apelând la propria experienţă, Anne Lamott ne învaţă modul în care ne putem regăsi sensul atunci când viaţa ne-a aruncat în haos. Ne arată cum să recuperăm bucăţile sfâşiate ale ţesăturii noastre emoţionale, cum să le rânduim laolaltă, treptat, cu migală.

Redescoperă compasiunea

Redescoperă compasiunea. Editura Curtea Veche
CumpărDetalii carte

Autor(i): Anne Lamott
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Biblioterapia
Anul apariţiei: 2018
Pagini: 132 (13x20 cm)
Preţ: 30,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

În copilărie, Anne Lamott a suferit o traumă care i-a zdruncinat credinţa în oameni şi încrederea de sine. După aproape şaizeci de ani, autoarea are curajul să înfrunte din nou acel episod, în speranţa că va găsi înţelegere şi iertare pentru cei care au făcut-o să sufere.