0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Annemarie Postma

Cărţi de Annemarie Postma

Autoare a mai multor lucrări din domeniul ştiinţelor vieţii, Annemarie Postma (născută în Olanda în 1969) a studiat Dreptul şi, mai târziu, a devenit primul model profesionist european, având un handicap.

După apariţia în revista Playboy în anul 1995, Annemarie Postma a fost invitată frecvent la emisiuni naţionale şi internaţionale de televiziune. Acesta a fost momentul de început al unei cariere publicistice de succes, pe tema stimei şi a respectului de sine – două aspecte esenţiale ale dezvoltării personale, potrivit autoarei.

Volumele sale I Love Me (Mă iubesc pe mine însămi), Making Love (A face dragoste) şi The Body Is Perfect (Corpul este perfect), au avut sute de mii de cititori. Scrierile sale pasionate, caracterizate prin viziunea holistică asupra vieţii, lasă să răzbată întrebarea: „Cum pot învăţa să trăiesc cu adevărat? Cum pot avea cea mai bună viaţă pentru mine?“ Annemarie Posta arată că sănătatea mentală, psihică, emoţională şi spirituală sunt indisolubil legate între ele. Din luna februarie a anului 2005, Annemarie activează ca voluntar al Fundaţiei Ţărilor de Jos pentru Copiii cu Handicap (NSCK).

Annemarie avea unsprezece ani când o muşcătură de căpuşă, nedescoperită la timp, i-a cauzat paraplegia parţială care i-a schimbat viaţa. În prezent, ea împărtăşeşte lumii experienţele şi cunoaşterea dobândită prin cărţile, întâlnirile şi prelegerile sale. Pasiunea pentru viaţă, dragostea cu care îmbrăţişează realitatea şi implicarea socială fac din Annemarie Postma o sursă de inspiraţie pentru foarte mulţi oameni.


Cărţi de Annemarie Postma


Un secret mai profund

Un secret mai profund. Editura Mix
CumpărDetalii carte

Ce doreşte viaţa de la tine

Autor(i): Annemarie Postma
Editura: Mix
Colecţia: Înţelepciunea practică
Anul apariţiei: 2011
Pagini: 137 (13x20 cm)
Preţ: 19,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

„Un secret mai profund“ ne arată, printre altele, de ce nu au obţinut rezultate oamenii care au citit cartea „Secretul“ şi şi-au imaginat că vor obţine orice vor dori doar dacă stau în fotoliu şi se gândesc la ceea ce vor să obţină.