0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Annie Kagan

Cărţi de Annie Kagan

Annie Kagan a început să compună cântece la vârsta de 14 ani.

La 15 ani a semnat un contract cu un producător de la Columbia Records.

La 16 ani a început să cânte în cafenelele și cluburile din New York.

După zece ani în care a compus și a interpretat cântece, Annie s-a întors la colegiu, pe care l-a absolvit cu note maxime. A devenit doctor în masaj chiropractic, de asemenea cu note maxime, și și-a deschis un cabinet privat în zona bogată a Manhattanului.

Atrasă de tradițiile spirituale orientale, Annie a studiat yoga și a început să mediteze intensiv. Urmându-și vocea interioară, a renunțat la cariera de medic și la viața haotică din marele oraș, căutându-și liniștea într-o căsuță de lângă golful din partea de sus a Long Island. Aici, ea a reînceput să compună cântece, colaborând cu producătorul Brian Keane, laureat al premiilor Oscar și Emmy. Admirația lui Brian pentru versurile sale a determinat-o pe Annie să se înscrie la un seminar al scriitorilor.

Pe când își scria primul roman, fratele ei Billy a murit pe neașteptate și a început să îi vorbească din lumea de dincolo.


Cărţi de Annie Kagan


Viața din lumea de dincolo a lui Billy Fingers

Cum mi-a dovedit fratele meu, care cât a trăit a fost un „băiat rău“, că există viață după moarte

Autor(i): Annie Kagan
Editura: Adevăr Divin
Colecţia: Viața de după moarte
Anul apariţiei: 2014
Pagini: 224 (13x20 cm)
Preţ: 25,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Transmisiile post-mortem ale lui Billy o conduc pe sora lui într-o călătorie fără precedent prin miracolul și extazul vieții de dincolo de moarte.

Descrierea detaliată și profundă pe care o face Billy lumilor mistice prin care trece, Ființelor de Lumină care îl așteaptă și înțelepciunii pe care o primește îl conduc pe cititor dincolo de lumea experiențelor din apropierea morții.