0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Annie Kagan

Cărţi de Annie Kagan

Annie Kagan a început să compună cântece la vârsta de 14 ani.

La 15 ani a semnat un contract cu un producător de la Columbia Records.

La 16 ani a început să cânte în cafenelele şi cluburile din New York.

După zece ani în care a compus şi a interpretat cântece, Annie s-a întors la colegiu, pe care l-a absolvit cu note maxime. A devenit doctor în masaj chiropractic, de asemenea cu note maxime, şi şi-a deschis un cabinet privat în zona bogată a Manhattanului.

Atrasă de tradiţiile spirituale orientale, Annie a studiat yoga şi a început să mediteze intensiv. Urmându-şi vocea interioară, a renunţat la cariera de medic şi la viaţa haotică din marele oraş, căutându-şi liniştea într-o căsuţă de lângă golful din partea de sus a Long Island. Aici, ea a reînceput să compună cântece, colaborând cu producătorul Brian Keane, laureat al premiilor Oscar şi Emmy. Admiraţia lui Brian pentru versurile sale a determinat-o pe Annie să se înscrie la un seminar al scriitorilor.

Pe când îşi scria primul roman, fratele ei Billy a murit pe neaşteptate şi a început să îi vorbească din lumea de dincolo.


Cărţi de Annie Kagan


Viaţa din lumea de dincolo a lui Billy Fingers

Viaţa din lumea de dincolo a lui Billy Fingers. Editura Adevăr Divin
CumpărDetalii carte

Cum mi-a dovedit fratele meu, care cât a trăit a fost un „băiat rău“, că există viaţă după moarte

Autor(i): Annie Kagan
Editura: Adevăr Divin
Colecţia: Viaţa de după moarte
Anul apariţiei: 2014
Pagini: 224 (13x20 cm)
Preţ: 25,00 Lei
Disponibilitate: în 7-14 zile

Transmisiile post-mortem ale lui Billy o conduc pe sora lui într-o călătorie fără precedent prin miracolul şi extazul vieţii de dincolo de moarte.

Descrierea detaliată şi profundă pe care o face Billy lumilor mistice prin care trece, Fiinţelor de Lumină care îl aşteaptă şi înţelepciunii pe care o primeşte îl conduc pe cititor dincolo de lumea experienţelor din apropierea morţii.