0 titluri

Tel: 0722.940.581

  1. Acasă
  2. Listă autori
  3. Cărţi de Annie McKee

Cărţi de Annie McKee

Annie McKee.
Annie McKee

Annie McKee face parte din comitetul profesoral de la Școala postuniversitară de pedagogie a Universității Pennsylvania, predă la Institutul Aresty de Educație Executivă al Școlii Wharton și oferă consultanță liderilor din afaceri și diferitor organizații din lumea întreagă.

În acest rol, Annie McKee construiește abordări inovatoare pentru dezvoltarea competențelor de conducere și lucrează la nivel internațional cu directori executivi, în calitate de consilier, concentrându-se asupra transformărilor liderilor și organizațiilor.

În ultimii ani, Annie McKee a condus operațiuni de dezvoltare a competențelor de conducere pentru Hay Group, a fost director executiv al Centrului pentru Dezvoltare Profesională de la Universitatea Pennsylvania și a predat în programul de masterat al Școlii Wharton.

A scris numeroase articole și a susținut prelegeri despre inteligența emoțională, schimbarea organizațională, dezvoltarea capacităților de conducere, educația în management, administrarea unei forțe de muncă tot mai complexe și metodologiile cercetării active.

Dacă doriți mai multe informații despre Annie McKee puteți urma linkurile următoare:

gse.upenn.edu => Annie McKee


Cărţi de Annie McKee


Inteligența emoțională în Leadership

Autor(i): Dr. Daniel Goleman, Richard Boyatzis, Annie McKee,
Editura: Curtea Veche
Colecţia: Cărți cheie
Anul apariţiei: 2007
Pagini: 320 (15x22 cm)
ISBN:9786064401656
Preţ: 55,00 Lei
Disponibilitate: în stoc

Conducerea bazată pe inteligență emoțională inspiră și stimulează pasiunea și entuziasmul; de asemenea, susține motivația și devotamentul. Cei care și-au dezvoltat abilitățile emoționale au început să se cunoască mai bine, să manifeste mai multă empatie, să dea dovadă de mai multă stăpânire de sine și să beneficieze de relații interumane mai armonioase. În final se dovedește că maniera în care relaționăm cu noi înșine și cu ceilalți, numită de Daniel Goleman „inteligență emoțională“, garantează reușita în viață într-o măsură mai mare decât acumularea de titluri și diplome.